петак, 15. октобар 2010.

Оптимизам пред пут у Тузлу

Фудбалери Дрине сутра ће од 15 часова на стадиону Тушањ одиграти своју десету утакмицу у Премијер лиги против тузланске Слободе. Слобода и Дрина до сад су се састали само једном, и то прије осам година у Зворнику, када је у пријатељској утакмици славио тузлански тим. Ипак сада су ствари другачије, и један и други тим се боре за опстанак. Дрина је последња са 4 освојена бода док је Слобода на четрнаестој позицији са 8 бодова, тако да се овај меч може окарактеристати и као дерби зачеља.

Утакмица ће бити сигурно од великог значаја за оба клуба, ипак већу жељу за бодовима исказао је гостујући тренер Дарко Војводић, који је са доста успјеха носио дрес тузланске Слободе а његовог надимка "Војвода" се и даље сјечају многи навијачи Слободе. Ипак Војводић каже да у суботу неће бити емоција и да неће имати пардона према противнику, рачуница се зна и она мора бити испуњена.

- Моја љубав према Слободи није упитна. Ипак, у суботу имам своју рачуницу, а на крају крајева сам и професионалац. Слободу ћу још више вољети након утакмице, али у вријеме 90. минута неће бити пардона. Морам рећи како смо подигли физичку спрему. У сриједу смо играли Куп сусрет РС са Црвеном земљом у Новој Веси и изгубили са 1:0. Али нисам водио 14 стандардних првотимаца. Све мисли смо сконцентрисали на утакмицу у Тузли. Желимо остати непоражени, а ја лично мислим да и можемо. Ипак, приоритет до краја полусезоне су домаће побједе над Вележом, Славијом и Зрињским - изјавио је Војводић пред пут у Тузлу.

Главни судија на утакмици је Емир Алечковић из Сарајева. Утакмица почиње у 15 часова.

ДРИНА: Максимовић, Обрадовић, Средојевић, Михајловић, Карваљо, Кикановић, Нинић, Крезовић, Ђелмић, Ћулум, Ристић.

Нема коментара:

Постави коментар