субота, 16. октобар 2010.

Нови убједљив пораз

Екипа Дрине забиљежила је свој осми пораз, још једном убједљив. Десило се то у 10. колу Премијер лиге против Слободе у Тузли. Екипа Дрине дјеловала је током читавих деведесет минута немоћно на терену. Иако је тренер Војводић најављивао повољан резултат, он се ипак није десио. Сада је пред Дрином заиста тежак посао а то је да се "извуче" са дна табеле и остане у друштву најбољих. На другој страни Слобода је прекинула црну серију и коначно је уписала побједу.

Први гол је виђен само након три минуте игре, наиме, стријелац је био Јогунчић. Корнер је извео Халиловић, а највиши у скоку био је Јогунчић и главом је лопту послао у небрањени дио Максимовићеве мреже. Четири минуте касније већ је било 2:0. Акцију је започео Гаварић, који је дубинском лоптом пронашао Смајловића, овај главом додао лопту за Бекића, који рутински вара Максимовића и доводи Слободу у водство од 2:0.

Дрина је први пут запријетила у 60. минути. Покушао је Ћулум шутирати из слободног ударца, али Мујкић крајњим напором лопту избија у корнер. И у 73. минути истакао се голман Слободе, када је одбранио покушај Ђелмића.

Коначан резултат постављен је у 84. минути. Сенад Мујић тек што је ушао у игру погодио је мрежу Зворничана. Најбоље је реаговао на центаршут Гаварића и лопту послао у мрежу немоћног Максимовића.

- Драго ми је што сам поново на Тушњу. Слобода је заслужено побједила и немам никаквих замјерки - додао је Војводић, који није био толико причљив насупрот свог колеге Главаша.

- Отприлике је то та 'нова Слобода' коју сам најављивао. Добро само одиграли ову утакмицу, играли само са четири јуниора Амером Бекићем, Јасмином Мешановићем, Самиром Ефендићем и Маидом Јагањцем. Драго ми је због тих момака, а Бекић је постигао и еурогол. Било је доста тежине у ногама и глави играча, али одиграли смо добро. Надам се да ћемо овако наставити и заузети што бољу позицију до краја полусезоне, а затим се у току зимске паузе што боље припремити и у наставку кренути у лов на Еуропу, јер имамо прилику да се за то боримо преко два фронта, купа и првенства - каже Влатко Главаш, тренер Слободе.

Слобода – Дрина 3:0 (2:0)

Стријелци: 1:0 Јогунчић у 3, 2:0 Бекић у 7, 3:0 Мујић у 84. минути.
Стадион: Тушањ. Гледалаца: 500.
Судија: Емир Алечковић (Сарајево). Жути картони: Малкић, Алексић, Мујкић (Слобода), Ђелмић (Дрина).

СЛОБОДА: Мујкић, Алексић, Јогунчић, Зoleтић, Ефендић, Гаварић, Малкић, Јагањац (од 55. минута Дајић), Халиловић, Смајловић (од 84. минута Мујић), Бекић (од 86. минута Мешановић). Тренер: Влатко Главаш.

ДРИНА: Максимовић, Михајловић, Средојевић, Протић, Царвалхо, Ћулум, Нинић (од 46. минута Ђерић), Крезовић, Обрадовић (од 80. минута Васић), Ђелмић (од 73. минута Лазаревић), Ристић. Тренер: Дарко Војводић.

ВИДЕО ДЕТАЉИ СА УТАКМИЦЕ И ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈЕ







Нема коментара:

Постави коментар