петак, 29. октобар 2010.

Дрина гостује код Челика

Послије важне побједе на свом терену против мостарског Вележа, првотимци Дрине путују на мегдан, у Зеницу, екипи Челика. Екипа је спремна за меч и очекује се да на терен изађе прва постава са могућом малом промјеном а то је да ће у шпицу играти само капитен Дрине, Драган Ристић али ипак тачан састав који ће изаћи на стадион Билино поље још се не зна.

Пред овај дуел, капитен тима, каже да је најбитније то што су, откако је дошао тренер Војводић, остварили двије врло важне побједе на свом терену те и даље одржали корак за осталим клубовима из задњег дијела табеле и не помишљају да одустану од даље борбе за опстанак у Премијер лиги. Чак шта више, у Зеницу путују, како каже, не да се бране него да покушају доћи до бар једног бода што би им пред регионални дерби са Славијом много значило.

- Побједа против Вележа у прошлом колу била је од изузетне важности за наш тим, а и сад у Зеници ћемо покушати да направомо добар резултат. Идемо на Билино поље да се надигравамо и да у једној отвореној игри дођемо до бар једног бода. Челик ће сигурно напасти, а ми морамо затворити прилазе нашем голу и ослонити се на контранападе – каже капитен Зворничана, Драган Ристић.

Из редова зеничког премијерлигаша апсолутно су увјерени да могу доћи до побједе пред својом публиком а да би сваки други резултат, сем побједе, био раван катастрофи. Ипак они не подцјењују суботњег ривала.

- Анализирали смо екипу Дрине која је са новим тренером подигла форму и у Зеницу према најавама долазе побјeditи. Ми ћемо озбиљно шватити госте као и остале екипе, али ми размишљамо само о својој игри и уколико она буде на досадашњем нивоу побједа неће бити упитна. Добре игре и резултати могу да обрадују све присталице црно-црвених, и настојат ћемо да до краја првенства останемо у доброј форми и кренемо ка врху табеле. Проблема око састава са Дрином немам, јер се у екипу враћају Џафић, Јамак и Брковић, док ће и наш стопер Милошевић који се повриједио у Широком Бријегу највјероватније бити у конкуренцији за тим – Абдулах Ибраковић, шеф стручног штаба НК Челик.

Меч се игра сутра од 14 часова и 30 минута а правду ће дијелити Ведран Зовко из Мостара а помоћници су му Момир Ширко (Бања Лука) и Сретен Удовичић (Приједор). 4. судија је Оливер Кожул из Широког Бријега, а делегат Мирсад Џуздановић из Живиница. Контролор суђења је Лазо Алексић из Брчког.

Могући састав Дрине који ће се супроставити екипи Челика:
Максимовић, Обрадовић, Средојевић, Михаиловић, Карваљо, Кикановић, Нинић, Крезовић, Ђелмић, Ћулум, Ристић. Тренер: Дарко Војводић.

3 коментара:

  1. Станица цела плаво бела ВУКОВИ крећу на далеки пут песме се оре и бакље горе у Зеницу по бодове....

    ОдговориИзбриши
  2. u zenicu po petardu idete kako ste smesni

    ОдговориИзбриши
  3. al kako se ti "smešno" pretvaraš, nastavi tako provocirati na blogu pa ćeš uskoro doživjeti svoj kraj ovde...

    ОдговориИзбриши