четвртак, 18. новембар 2010.

''Болница'' у Зворнику


Пред меч са Зрињским који је један од најважнијих у досадашњем дијелу првенства у Дрини су суочени са проблемима због великог броја повријеђених играча.

-У нашем клубу је права болница.
Ван строја су Роберто Карваљо, Данијел Ћулум, Иван Нинић, Никола лазаревић,а сада им се придружио и капитен Драган Ристић. Мала је вјероватноћа да ће се неко од ових играча опоравити до суботе, тако да ћемо утакмицу са Зрињским дочекати фактички са резервним саставом. Ипак нас храбри игра младих играча који су на ''Кошеву'' поднијели велики терет и показали да се тренер Војводић може ослонити на Ивана Лазаревића, Дарка Митровића, Радомира Јеремића, Бобана Ђерића, Игора Аћимовића, Радована Васића и остале - рекао је првотимац Дрине Немања Обрадовић.

У редовима Дрине очекују да би у случају побједе над Зрињским и уз пораз или неријешену игру Вележа против Сарајева, ''фењер'' могли предати управо Мостарцима.

Субота 20.11.2010 ,13:00 Градски стадион у Зворнику
ФК Дрина Зворник - ХШК ''Зрињски'' Мостар




2 коментара:

  1. Mobilizacija, dolazi nam stotinjak navijača Zrinjskog, ne smiju nas nadglasati mora nas doći puno, dajte jednom da se konačno aktiviramo, uspavali smo se ljudi previše, bili smo bolji kad smo igrali u prvoj ligi rs...

    ОдговориИзбриши
  2. Da те волим никад нећу престати,јер ова љубав никад неће нестати!

    ОдговориИзбриши