среда, 29. децембар 2010.

Срећна Нова 2011. година

Фан Блог посвећен "ФК Дрина Зворник" свим навијачима и пријатељима Дрине прије свега жели пуно здравља и среће у новој 2011. години.

Желимо да нова година на спортском плану буде много успјешнија и да уз подршку вјерних навијача успијемо да остваримо зацртане циљеве.

Оно што би сви наши навијачи и сви чија срца куцају за Дрину жељела као поклон за нову годину је сигурно опстанак у друштву најбољих БиХ. Вјерујемо да ће га бити и да ће се жеље свих нас остварити.

Што се тиче нашег блога, он је тачно прије девет мјесеци, 28. марта 2010. године, започео са радом. Прије свега ради што бољег упознавања и презентације ФК Дрина, прво у Првој лиги РС а касније и у Премијер лиги БиХ. Током свог постојања, за само кратко вријеме, блог је посјетило око 24 000 људи. У наставку ове странице моћи ћете погледати кратку статистику посјета блогу, а ми се надамо да ће те нас и даље наставити посјећивати сада још и увећем броју а ми ћемо дати све од себе да управо овде добијете најсвјежије информације из ФК Дрина.

СРЕЋНА НОВА 2011. ГОДИНА

Графикон досадашњих посјета - највећа посјета забиљежена је у мјесецу новембру, тада је блог посјетило 5 951 особа, то и не чуди јер баш тада је Дрина забиљежила солидне резултате.
Најчитаније вијести - Најчитанија вијест за сада је она у којој се говори о проблемима са којима се суочавају навијачи Дрине "Вукови 2010" од стране Управе зворничког тима. Вијест је посјетило 431 особа.
Најпосјећеније теме - Секције које су постављене на блогу такође су посјећене а међу њима најпосјећенија тема била је она на којој су постављене слике из ове сезоне.
Посјећеност по државама - Највећу посјету до сада блог је имао из БиХ, 15 516, што и не чуди, слиједи Србија, па онда, помало изненађујуће, САД и Русија...

Нема коментара:

Постави коментар