недеља, 16. јануар 2011.

Владимир Каралић близу преласка у Дрину

Владимир Каралић, некадашњи фудбалер Борца, ПAОК-а, Сарајева, Приморја, Силвије, ГОШК Габеле, Слободе из Тузле, БСК-а, Лакташа и Полоније Битом, могао би врло брзо постати ново појачање зворничке Дрине. Управа Дрине и тренер Дарко Војводић обавили су разговор са Каралићем а све би требало бити познато наредне седмице.

Владимир Каралић има тек 26 година и игра на позицији нападача. У каријери је играо у Грчкој, Словенији, Шведској и Пољској. Поникао је у Борцу, а у Премијер лиги БиХ је наступао још за неколико клубова. Посљедњу сезону играо је за пољског прволигаша Полонију из Битома.

- Тренутно се налазим на одмору у Бањалуци гдје чекам да ријешим ситуацију са клубом за који ме веже уговор. Десиле су се неке ствари, дошло је до промјена у руковођењу клуба, осим тога новчана ситуација у клубу није задовољавајућа. Највјероватније ћемо се споразумно растати - изјавио је Владимир Каралић.

На питање колико је тачна информација да ће његов нови клуб бити Дрина, Каралић одговара.

- Искрено постоје неке понуде, али не желим ни о чему да размишљам док не ријешим статус с Полонијом. Надам се да ће то бити за неколико дана, а онда могу да размишљам у другом правцу - додаје Каралић.

Профил

Име и презиме: Владимир Каралић,
Датум и мјесто рођења: 22. марта 1984. године у Београду,
Висина: 186 цм,
Позиција у тиму: нападач,
Број на дресу: 9 (девет),
Клубови: Борац, ПAОК, Сарајево, Приморје, Силвија, ГОШК Габела, Слобода Тузла, БСК, Лакташи, Полонија Битом,
Репрезентација: БиХ 1 (0).

1 коментар: