уторак, 18. јануар 2011.

Припреме теку по плану, нова лица у клубу Лежаић, Шуша и Галин.

Фудбалери Дрине другу половину јануара проводе радно. Почеле су припреме за прољећни дио сезоне, гдје их чека грчевита борба за опстанак. Постојале су приче да ће се ове седмице припремама прикључити неки нови играчи, што се и обистинило.Ове седмице на тренинзима три нова играча. Дуго најављивани Игор Лежаић ''у пакету'' са Ђорђем Шушом стигао је из Срема (Јаково) и прикључио се припремама клуба. И готово ниоткуда на припремама се појавио Милан Галин, фудбалер кога су мало спомињали у клубу. Ријеч је о играчу који је како смо сазнали дошао на позајмицу из Београдског Рада. Игра на позицији шпица, и занимљиво је да ка карактерише висина, од скоро 2 метра.

Што се тиче Немање Обрадовића и Рикарда Карваља, једно је сигурно - Бразилац више неће играти за Дрину, док је статус Немање Обрадовића још увијек непознат.

- Први дио припрема обавићемо на нашем стадиону, а почетком фебруара идемо на припреме. У току припрема одиграћемо неколико припремних мечева, који ће бити оријентациони за стање форме. Наш циљ је опстанак и успјећемо у томе. То сам тврдио када сам преузео екипу са само једним бодом и сви су се смијали, а сада је то реалност. С овим појачањима имамо бољу екипу него јесенас, физички ћемо бити спремнији од готово свих осталих екипа -рекао је Дарко Војводић.

Атмосфера на тренинзима Дрине је веома добра, позитивно мишљење влада код играча, па се у складу са тим чују и разне шале на рачун неких од играча, прије свих ових мало млађих, али и неких мало искуснијих (прије свих Дарко Митровић и Дарко Кикановић). Но ипак фудбалери Дрине раде пуним интензитетом, једном дневно до краја седмице, а онда од следеће седмице тренираће два пута на дан.

Профил играча:
Име и Презиме: Игор Лежаић;
Датум рођења: 25.04.1988.;
Висина: 182 cm;
Тежина: 71 kg;
Позиција: напад;
Клубови: ФК Раднички (Н.Београд), ФК Палилулац (Београд), ФК Срем (Јаково).


Нема коментара:

Постави коментар