понедељак, 24. јануар 2011.

Дрина циља средину табеле с новим тимом


Фудбалери Дрине раде пуном паром.Управа Зворничана успјела је да ''реновира'' екипу и доведе квалитетна појачања са којом опстанак не би требало да дође у питање Дрину је појачао тандем из Срема Игор Лежаић и Ђорђе Шуша, као и горостасни центарфор Милош Галин, који је стигао из Рада.

Из теслићког Пролетера је доведен Радан Муминовић, из Леотара је стигао Ненад Зечевић, а из лукавичког Радничког Јасмин Јарановић. Зворничанима ће се данас прикључити штопер из Јавора Никола Пребирачевић, а позајмљени играч Рада Немања Обрадовић по свему судећи остаје.

У следећих неколико дана требало би да буде ријешено питање нападача, а у игри су Владан Кујунџић и Драган Гошић. На мети је и везиста Војводине Никола Мојовић, а уколико пропадне његов долазак, наредна опција биће узданица Козаре Рајко Митић.


- Били смо приморани да направимо реконструкцију тима. Екипа која је почела сезону и у првих осам кола освојила бод, показала је да није за овај ранг такмичења. Сада имамо практично нови тим и сигурно је да нећемо бити слабији. Лично, оптимиста сам и вјерујем да опстанак неће доћи у питање - поручио је стратег Дрине Дарко Војводић.

Шеф стручног штаба Зворничана задовољан је радом и залагањем фудбалера у првим данима припрема, а посебно је похвалио рад челника клуба.

- Председник Миодраг Јевтић и директор Драган Марковић одрадили су велики посао и омогућили нам да прољеће дочекамо у много бољем расположењу. Успјели смо да доведемо појачања, са којима, надам се МОЖЕМО И У СРЕДИНУ ТАБЕЛЕ - додао је Војводић.

У односу на јесен, у екипи неће бити Роберта Карваља, Драгана Ристића и Огњена Ђелмића, као и суспендованог Дарка Кикановића.

Нема коментара:

Постави коментар