субота, 22. јануар 2011.

Кикановић пребачен међу јуниоре

Фудбалер Дрине Дарко Кикановић је суспендован због одласка на пробу у суперлигаша Србије Јагодину без сагласности клуба па ће бити прекомандован у јуниорски погон, а неће добити папире за одлазак из клуба.

Шет стручног штаба Дрине Дарко Војводић истиче да би у сљедећих неколико дана требало да буде ријешено питање нападача, док је све извјеснији долазак везисте Николе Мојовића.

- Комплетну ову седмицу тренирали смо напорно, али од понедељка крећемо са два тренинга дневно. Сви одлично подносе напоре, а у сљедећих петнаестак дана oчекујем да будемо припремљени за пријатељске утакмице. Укупно ћемо одиграти пет или шест контролних утакмица, што ће бити сасвим довољно да уиграни уђемо у меч против Будућности из Бановића. Играчки кадар смо комплетирали и једино још чекамо појачање у нападу, док је долазак везисте Николе Мојовића све извјеснији - рекао је Војводић.

Повратник у редове Дрине Александар Васић напомиње да су сви играчи оптимисти о питању опстанка.

- Тренирамо напорно, али је атмосфера у екипи одлична. Имамо квалитетан састав који може изборити опстанак и убијеђен сам да ћемо у томе успјети. Свјесни смо да пуно тога зависи од самих припрема, па желимо да што спремнији уђемо у наставак првенства. Први сусрет против Будућности за Дрину је веома битан, те очекујемо да темпирамо форму. Једва чекамо да почне одигравање пријатељских утакмица, јер смо се сви ужељели фудбала - рекао је Васић.

Сљедеће седмице Дрина ће имати два тренинга дневно а 3 фебруара је по плану одиграваље прве припремне утакмице.

Нема коментара:

Постави коментар