среда, 26. јануар 2011.

Дарко Војводић задовољан појачањима

Дрина je из дана у дан је све јача и јача, те тренер Дарко Војводић с правом може бити оптимиста уочи почетка прољетног дијела сезоне у Премијер лиги БиХ. Листу појачања проширили су Игор Лежајић и Ђорђе Шуша, који су стигли из Срем Јакова. Придружио им се и Милош Галин из београдског Рада.

- Лежајић је заиста квалитетан играч и нема сумње да ће бити истинско појачање за нашу екипу. Одличан фудбалер је и Шуша и надам се да ће се врло брзо уклопити у екипу - рекао је у уторак Војводић.

Раније су у Зворник стигли искусни Ненад Зечевић, те Никола Прибирачевић из Младог Радника, који ће појачати одбрану. Уз Радана Муминовића и Јасмина Јаравовића, повратник у екипу је Алекандар Васић из Лакташа. Листа појачања још није затворена, те се за који дан очекује долазак Никoлe Мојовића из Војводине.

- Направили смо реконструкцију тима и вјерујем да ће се то одразити на резултатима у прољеће. Циљ нам је опстанк у Премијер лиги и дубоко вјерујем да ћемо успјети. Вјеровао сам у то и када сам преузимао Дрину, када је зворнички састав имао само један бод. Лига је поприлично изједначена, а уз борбеност, максимално залагање и озбиљност, готово да свако сваког може побијeдити. Трудићемо се да не испаднемо у нижи ранг, а ако се то случајно и деси, испашћемо мушки - нагласио је Војводић.

Зворничани припреме обављају у свом граду. Одлазак у топлије крајеве зависиће од финансија.

- Надам се да ћемо успјети осигурати неопходна средства за одлазак на припреме изван Зворника. Тренинзи у сњежним условима добри су у кондиционом дијелу. Међутим, за рад с лоптом потребно је промијенити средину. Уколико се то не деси, наставак сезоне дочекаћемо хендикепирани у односу на конкуренцију
- закључио је Војводић

Нема коментара:

Постави коментар