петак, 28. јануар 2011.

Дрина у новом кориту


Фудбалери Дрине напорно тренирају на свом терену под патронатом шефа стручног штаба Дарка Војводића и његовог асистента Миленка Милошевића.

Снијег, као и у другим срединама, омета да се у потпуности извршавају планирани задаци, али се играчи не жале и без поговора раде оно што се од њих тражи. Оно што је екипи највише недостајало у јесењем дијелу првенства, а то је физичка спрема, настоји се надокнадити напорним трчањем и вјежбањем.

За сада се тренира на стадиону у Зворнику, али се очекује да екипа 1. фебруара отпутује на припреме. За сада су у оптицају Бања Врућица и Крупањ, а гдје ће се путовати одлучиће управа клуба.

Дрина је доста реновирала тим, јер су је за сада напустила петорица играча. У Зворник су зато стигла осморица нових, па тренер Војводић са те стране нема разлога за бригу. Један од оних од кога се очекују добре игре је ''старосједилац'' Никола Лазаревић.

- Мислим да смо довођењем нових играча направили прави избор. Подједнако је заступљена младост али и искуство.на сваком мјесту имамо по два или више квалитетних играча, а познато је да конкуренција може да донесе само квалитет. Остаје да се што боље припремимо, прије свега физички и да на прољеће покажемо сасвим друго лице - оптимиста је Лазаревић.

У екипи Дрине сматрају да ће од старта другог дијела првенства доста зависити даљи расплет у првенству.

- Већ у првом колу дочекујемо Будућност из Бановића, која је са нама један од кандидата који ће се борити за опстанак. Послије гостовања Борцу дочекујемо Рудар Приједор и послије те утакмице стање на табели за нашу екипу биће много јасније - сматра Лазаревић.

19.Фебруара са Радником
Дрина ће 19 фебруара одиграти припремну утакмицу са Радником из Бијељине. Да ли ће то бити прва припремна утакмица или ће се прије ње одиграти још нека остаје да видимо.

Нема коментара:

Постави коментар