понедељак, 28. фебруар 2011.

Одгођена утакмица Премијер лиге Дрина - Будућност

Извор: Глас Српске 

Због великог снијега који је у Зворнику падао непрекидно три дана, нису могли да се стекну нормални услови за одигравање утакмице 16. кола Премијер лиге БиХ Дрина - Будућност.
Управа и играчи Дрине учинили су све да очисте терен, у чему су у највећој мјери успјели, али због велике количине воде нису могли задовољавајуће да маркирају линије, па су делегат сусрета Миле Мандић из Козарске Дубице и главни судија сусрета Оливер Кожул из Широког Бријега предложили да о судбини утакмице одлучи Комитет за такмичење Премијер лиге.


У међувремену је управа Дрине обавијештена да се сусрет неће играти ни у недјељу, већ да ће Комитет за такмичење засједати у понедјељак и одлучити о термину одигравања овог меча.

- У Зворнику није било договора два клуба. О судбини сусрета одлучићемо данас на сједници Такмичарске комисије и послије извјештаја службених лица вјероватно одредити нови термин одигравања - нагласио је предсједник Комитета за такмичење Сејдо Зукановић.

У зворничком премијерлигашу сумњају да је позадина свега нечасна радња по којој би гостима била додијељена три бода, али се сви надају да у Комитету за такмичење има и поштених људи, који ће донијети праведну одлуку. Уколико буде донесена одлука да се клубу из Зворника одузму бодови, постоји велика вјероватноћа да Дрина иступи из лиге и тражи заштиту од органа ФСРС, као и солидарност свих клубова из РС и клубова којима је фудбал изнад свега.
Клуб из Бановића се понио крајње неспортски, јер њихов службени представник није желио потпише записник, а прије неколико сезона су Бановићани на исти начин оштећени послије сусрета са Широким Бријегом, па се сада надају бодовима за зеленим столом.




Нема коментара:

Постави коментар