уторак, 22. фебруар 2011.

Будућност "мора" пасти!


Послије седам дана које су провели у Међугорју, фудбалери Дрине пуни оптимизма вратили су се у Зворник. На припремама је боравило 26 фудбалера, а првом погону су била прикључена и четири јуниора.

Све што је планирано у овој фази припрема је одрађено. Одигране су четири утакмице и постигнут половичан успјех.

Тренер Дарко Војводић истиче да је задовољан урађеним у Међугорју и да екипа спремно дочекује утакмицу у суботу са Будућности из Бановића.

- У првом дијелу припрема инсистирали смо на физичкој снази која нам је недостајала у јесењем дијелу првенства. Показало се у Међугорју да је та фаза припрема добро одрађена, јер су се играчи одлично осјећали и били веома покретљиви. Резултати утакмица нису били у првом плану, али сам задовољан игром коју су играчи показали - рекао је Војводић.

Познато је да је екипа Дрине знатно измијенила тим и да је потребно вријеме да се екипа уигра.

- Дао сам прилику свим играчима који су били на припремама. Могу рећи да су сви показали велику жељу да се наметну. У пријатељским утакмицама смо водили када су играли они на које рачунам у првом плану, а против Славије и Жељезничара смо поражени из прекида када сам у игру уводио резервисте и млађе играче - додао је Војводић.

Колико су се стварно припремили у Међугорју, играчи Дрине ће имати прилику да покажу већ у суботу, када дочекују екипу Будућности, за коју сви тврде да ''мора'' пасти, и да та утакмица одређује наставак првенства.

Нема коментара:

Постави коментар