понедељак, 21. фебруар 2011.

Све спремно за Будућност

Фудбалери Дрине, у недељу, вратили су се са седмодневних припрема из Међугорја, гдје су одиграли четири пријатељска меча. "Вукови" су побједили у сусретима с Кроацијом Сесвете (3:2) и Козаром (1:0), док су од Славије и Жељезничара поражени резултатом 1:2. Дрина има још неколико дана да се додатно на свом стадиону спреми за утакмицу првог прољећног кола, с Будућности из Бановића, која је за њу једна од најважнијих у другом дијелу сезоне. Тренер, Дарко Војводић, задовољан је припремама своје екипе и послом одрађеним у Међугорју.

- Прије одласка у Међугорје одиграли смо утакмицу са Слогом, у којој смо побиједили 3:1, а на том мечу је било евидентно да смо довели квалитетна појачања. На мини-припремама играли смо четири сусрета у којима сам прилику давао свим играчима, али се тим кроз те мечеве искристалисао. У поразима од Славије и Жељезничара први састав је играо неријешено, а поготке смо примили из прекида, па ћемо на томе порадити у току ове седмице. С Козаром и Кроацијом смо побиједили, али на тим мечевима сам уочио неке грешке које ћемо сигурно до меча с Будућности исправити - рекао је Војводић.

Због лакших повреда утакмицу с Кроацијом Сесвете пропустили су Душан Средојевић и Бојан Михајловић, али се очекује да ће они од првог минута заиграти с Будућности. Везиста Дрине Данијел Ћулум очекује да ће његова екипа побијeдити на прољећној премијери.

- Послије напорних припрема сви једва чекамо да почну праве првенствене утакмице. Од првог кола крећемо у борбу за опстанак, што је наш једини циљ у другом дијелу сезоне. Вриједно смо се спремали, па сада очекујемо да уберемо плодове тог рада у мечу с Будућности. Ми другог избора с премијерлигашем из Бановића немамо, него да освојимо три бода. Знамо да ће бити тешко, али уз помоћ наше публике од првог прољећног кола почећемо да сакупљамо бодове - закључио је Ћулум.

Нема коментара:

Постави коментар