понедељак, 21. фебруар 2011.

"Зворнички Жигић" задужен за голове


Млади Милош Галин, који је ове зиме стигао у Зворник, биће један од највећих адута тренера Дрине Дарка Војводића. Овог двадесетогодишњака који је висок 198 центиметара већ су прозвали Николом Жигићем, јер растом и начином кретања умногоме подсјећа на репрезентативца Србије.

У опису радног мјеста Галина стоји да ће играти на мјесту најистуренијег играча у нападу. Самим тим, биће задужен за поготке, а он обећава да ће их бити и да ће својом игром оправдати позив у редове Дрине.

- Могу да кажем да сам изузетно задовољан оним што смо као екипа урадили током припрема. Све смо полагали на физичку спрему, а у припремним утакмицама смо одрадили све што је тренер тражио. Конкуренција у екипи је велика, јер је стигло доста квалитетних играча. Очекујем да ћу својим головима помоћи екипи да оствари зацртани циљ, а то је опстанак у лиги. Најважније је да сви будемо здрави и да оно сто смо урадили током припрема покажемо у првенственим утакмицама - казао је "Зворнички Жигић"

Галин је, иако млад "накупио" доста играчког стажа. Рођен је у Бихаћу, али се почетком последњег рата у БиХ преселио у Дервенту и почео да игра у млађим селекцијама тамошњег Текстилца. По повратку у Бихаћ играо је једну сезону за Јединство, а затим и за Крајину из Цазина. Отишао је потом у београдски Рад гдје је остао три године, одакле је стигао у Зворник.

Колико су Милош Галин и остали играчи Дрине спремни за наставак првенства, показаће се већ у суботу када Дрина на свом терену дочекује једног од конкурената у борби за опстанак екипу Будућности из Бановића.

- Чуо сам да су моји клупски другови јесенас били надомак побједе у Бановићима и да су изједначујући гол примили при крају утакмице. Очекујем да већ у суботу покажемо да смо бољи од Будућности, а у каснијем дијелу првенства и од још неких тимова и да ћемо успјети да останемо у лиги. Бићу сретан ако моји голови допринесу остварењу тог циља
- закључио је Галин.

Нема коментара:

Постави коментар