субота, 5. фебруар 2011.

Дрина рафално у првом полувремену (Дрина 3:1 Слога Добој)


Фудбалери Дрине одиграли су данас прву припремну утакмицу, ривал зворничком премијерлигашу била је добојска Слога, члан прве лиге Републике Српске. На терену са вјештачком травом у Теслићу Дрина је пружила више него добру партију. Судећи по ономе што су играчи Дрине данас показали, стиче се утисак да би Дрина на прољеће могла да игра веома добар и брз фудбал. Дрина је данас играла офанзивно, стварала шансе и оправдала улогу фаворита у данашњем мечу. Иако је ово тек прва утакмица, Зворничани су приказали веома добру игру што је само потврда доброг рада на тренинзима.

Дрина је играла офанзивно, и то јој се исплатило, јер је утакмица завршена резултатом 3:1, с' тим да су играчи Дарка Војводића могли славити и убједљивијим резултатом. Важно је напоменути да је Дрина данас била ослабљена неиграњем двојице играча, Ненада Зечевића (проблеми са леђима) и Ивана Нинића који има лакшу повреду зглоба. Поготке за Дрину постигли су Никола Лазаревић, Бојан Михајловић те новајлија Игор Лежајић, који овим поготком потврђује да је с' правом доведен у клуб и да би могао да буде једно од најбољих појачања Дрине.

СЛОГА Добој - ДРИНА Зворник 1:3 (0:3)

Стријелци: Б.Лукић у 55. минуту (Слога Добој); Никола Лазаревић у 6, Бојан Михајловић у 32. и Игор Лежајић у 45. минуту (Дрина Зворник).
Стадион: терен са вјештачом травом у Бања Врућици.
Гледалаца: 50.
Судија: Предраг Јевтић (Добој).
Помоћници: Далибор Билић и Данијел Мићић (Добој).
Жути картони: Дарко Митровић (Дрина Зворник).

СЛОГА: Панић, Софић, Филиповић, Вуковић, Ћосић, Благојевић, Веселиновић, Кузмановић, Б. Лукић, Бећаревић, Гаврић. Још су играли: Д. Лукић, Кршић, Штерлеман, Дурмић, Стјепановић, Марић, Ристић, Марковић, Накић, Мартић, Јанковић.

ДРИНА: Максимовић, Средојевић, Иван Лазаревић, Михајловић, Пребирачевић, Крезовић, Ћулум, Никола Лазаревић, Лежајић, Муминовић, Галин. Још су играли: Алексић, Ђерић, Радован Васић, Мојовић, Александар Васић, Ђурић, Јеремић, Митровић, Јарановић, Шуша, Јевтић.

Нема коментара:

Постави коментар