четвртак, 10. фебруар 2011.

Стигао Савановић, од недеље у Међугорју

Везни фудбалер Младог Радника из Пожаревца, Мирослав Савановић, од сриједе је нови играч зворничке Дрине. Савановић је у својој каријери још играо и за Борац из Чачка, Јагодину, Колубару и Млади Радник. Савановић има и интернационално искуство, играо је годину дана у швајцарској екипи Шам гдје је одиграо укупно петнаест утакмица и постигао два гола. Ово је укупно десети фудбалер који је у току зимске паузе стигао у редове Дрине, чији је једини циљ на прољеће опстанак у Премјер лиги. Ипак, из клуба најављују да на овоме неће стати и да ће покушати довести још једног нападача, за сада се преговара са Владимиром Каралићем, некадашњим фудбалером бањалучког Борца.

- Доласком Мирослава Савановића додатно смо појачали конкуренцију на средини терена. Овај играч има искуство играња у најквалитетнијој лиги Србије, а нама су у борби за опстанак потребни искусни играчи. Разговарамо још са некадашњим нападачем бањалучког Борца, Владимиром Каралићем и ако се договоримо, с њим бисмо закључили листу појачања - рекао је шеф стручног штаба Дрине, Дарко Војводић.

Нове вијести из Дрине су да ће екипа у недељу отпутовати на седмодневне припреме у Међугорје, гдје ће између осталог одиграти и неколико пријатељских утакмица, а већ су договорене са Жељезничаром и Олимпиком, такође члановима Премијер лиге БиХ.

Профил

Име и презиме: Мирослав Савановић
Датум рођења: 10. март 1985.
Мјесто рођења: Чачак
Висина: 1.83 м
Позиција: Везни ред
Каријера: Млади Радник Пожаревац, Колубара Лазаревац, Јагодина, СЦ Шам (Швајцарска) и Борац Чачак.

3 коментара: