петак, 4. март 2011.

Утакмица са Борцем за надигравање

Послије "исцрпљујуће" утакмице са Будућности из Бановића, која се играла прво за "зеленим столом" а онда на тешком и снијегом прекривеним фудбалским тереном у Зворнику, пред Зворничанима је сада изузетно тешко гостовање Борцу у Бања Луци, тренутном лидеру првенства и актуелном освајачу Купа Босне и Херцеговине.

Зворничани у наредни меч улазе ослабљени за новајлију Николу Пребирачевића и још неколико играча који имају два и више жутих картона, које су неправедно и непотребно добијали у прошлој утакмици. То је вјероватно одраз нервозе која се створила око прошле утакмице која је за Дрину била много важнија од ове која долази у суботу. Самим тим тренер Дарко Војводић ће покушати да одмори те играче како би били спремни за наредни меч који се игра у Зворнику са приједорским Рударом. У суботу, у Бања Луци немају шта да изгубе, треба ићи на надигравање са домнаћином тако да би и бод био велики "као кућа" што се може чути и од тренера Дрине.

- Борац је апсолутни фаворит, али као што сам увијек говорио, ми се никога не плашимо. Идемо тамо да се надигравамо и да покушамо доћи до повољног резултата. Бањалучани су, понављам, квалитетнији у овом тренутку, што говори и пласман на табели, али нећемо се тако лако предати - каже Војводић.

Сличног мишљења је и најбољи актер утакмице између Дрине и Будућности, Далибор Крезовић

- У суботу идемо у Бања Луку да се надигравамо са нашом најбољом екипом и покажемо поново добру игру. Новајлије у екипи су се сасвим уклопиле у наш систем игре. Надамо се да ћемо и у следећим утакмицама показивати игру као против Бановићана и постићи још доста побједа - додаје Крезовић.

Утакмица је на програму у суботу од 14 часова на Градском стадиону у Бања Луци. За све оне који не буду на стадиону обезбјеђен је ТВ пренос на БХТ 1. Главни судија је Владимир Бијелица (И. Сарајево), помоћници су му Аднан Алиспахић (Зеница) и Дамир Кнежевић (Ливно), 4. судија је Радослав Вукасовић (Требиње) док је делегат Радислав Кундачина (Требиње). Контролор суђења је Драган Марић (Србац).

Пише: Б. Голубовић

Нема коментара:

Постави коментар