петак, 4. март 2011.

Против Војводића подигнута пријава

Дисциплинска комисија ФС БиХ, која је водила цијели случај око неодигране утакмице у Зворнику између Дрине и Будућности из Бановића, поред одлуке да се тај сусрет игра у сриједу поднијела је и кривчну пријаву против тренера Дрине, Дарка Војводића. Подсјећамо, у изјави датој за сарајевски спортски сајт sportsport.ba 25. фебруара, Војводић је на себи својствен начин осликао стање у ФС БиХ. Због своје истине коју је изнио у поменутој изјави челници ФС БиХ су врло брзо дјеловали.

Брже боље су поднијели кривичну пријаву против Шефа стручног штаба Дрине, како ово прокоментарисати него као наставак притиска на зворнички клуб од стране Фудбалског савеза и његових органа. Војводић је у полусезони најављиво могуће притиске и закулисне радње које ће се водити у прољетном дијелу првенства на штету Дрине. Нажалост, сад видимо да од самог почетка полусезоне ФС БиХ и њени органи константно "дисциплинују" зворнички клуб.

- Нешватљиве су његове изјаве у медијима, поготово у овом случају. Он је тренер и треба да се бави тим послом, а све остало нека препусти органима која воде такмичење. Када би причали ко је колико у фудбалу далеко би отишли, а пријаву против Војводића разматраће Дисциплинска комисија ФСБиХ - поручио је Љупко Марјановић, потпредсједник Такмичарске комисије ФСБиХ.

На све ово Шеф струке зворничког премијерлигаша нема коментара нити жели да коментарише изјаве челника наше куће фудбал. У будуће не треба да нас изненади било каква одлука од стране Фудбалског савеза која је би била усмјерена против нашег клуба. Морамо бити спремни на све и само игром и резултатима покушати доказати своју праву вриједност.


Нема коментара:

Постави коментар