петак, 11. март 2011.

Рудар мора пасти!

После варница које су избиле на релацији фудбалери - Управа прије два дана, и штрајка због неисплаћених плата, данас је већ другачија ситуација. Фудбалери су се вратили обавезама а Управа ФК Дрина тврди да штрајка није ни било и да је екипа спремна за Рудар.

- Није се десило ништа бомбастично. Била је то само мала несугласица, ништа озбиљно, и све смо врло брзо превазишли. Нема говора о неком штрајку, то је престрога ријеч. Разговарали смо и екипа је наставила с радом и припрема се за утакмицу с Рударом. Ситуација у клубу у вези с питањем дуговања није алармантна. Сличних потраживања имају и запосленици у привреди, па не праве застоје у раду. Сви треба да буду свјесни економске ситуације
- каже Миодраг Јевтић, предсједник ФК Дрина.

А шта о сутрашњој утакмици мисли предсједник зворничког премијерлигаша.

- Бићемо спремни за Рудар. Нама је свака утакмица веома важна, а оне на домаћем терену посебно су значајне. Кући једноставно не смијемо одиграти ни неријешено, јер би то било исто као пораз. Морамо све побијeдити у Зворнику ако се желимо надати опстанку у друштву најбољих и наредне сезоне - истако је предсједник Јевтић.

Тренер Дрине, Дарко Војводић, истиче да је штрајк фудбалера дошао у незгодно вријеме, пред врло важан меч са Рударом.

- Тренутак јесте незгодан, међутим, надам се да ћемо из свега извући позитивне ствари, те да ће нам ово бити додатни мотив да савладамо "рударе". Избора нема и побјeдити морамо. Без обзира на то што играчи нису тренирали један дан ја сам сад још већи оптимиста у нашу побједу. Рудар је одлично почео други дио сезоне и у форми су,а за нас нема другог изалаза осим побједа. Пресудиће наша боља игра и већа жеља за побједом - закључио је Војводић.

Сличног мишљења је и фудбалер Никола Мојовић.

- Идемо на три бода свим силама и не инетресује нас ништа више сем побједе - кратко је додао Мојовић.

Утакмица је на програму у суботу од 15 часова. Главни судија меча је Зоран Сокнић из Источног Сарајева а помоћници су му Жељко Драгојевић (Бања Лука) и Јасмин Смајић (Тузла), 4 судија је Радослав Вукасовић (Требиње). Делегат сусрета је Жељко Краљевић (Љубушки).

Нема коментара:

Постави коментар