петак, 15. април 2011.

Побједа против Жеље императив; Вукови славе годишњицу

Детаљ са прошле утакмице
Сутра је на програму 22. коло Премијер лиге БиХ а у Зворнику ће се састати Дрина и Жељезничар из Сарајева, прошлогодишњи шампион ове лиге. После серије од пет пораза, промјене тренера, отказа појединих фудбалера мало ко се од навијача нада позитивном резултату, поготово када за противника имате другопласирану екипу на табели која има шампионске амбиције, ипак у Дрини вјерују да могу на свом терену да изненаде Сарајлије. У клубу су сви свјесни да ништа још није готово и да би сваки бод могао доста да значи у борби за опстанак а тога је свјестан  и тренер Дрине Драган Мићић.

- Ми смо свјесни важности ове утакмице, али исто тако знамо да нам у госте долази један од најјачих тимова у Премијер лиги. Шта речи у оваквим утакмицама, осим да ћемо ми све учинити да дођемо до што бољег резултата. Сигурно да нам је побједа због положаја на табели императив, али видјет ћемо како ће се ствари одвијати на терену - рекао је тренер Драган Мићић.

Везњак Дрине Далибор Крезовић сматра да би сутра требали прекинути низ негативних резултата иако је свјестан да ће то бити тешко.

- Свакој лошој серији једном дође крај, па се надам да би против Жељезничара и ми могли прекинемо низ негативних резултата. Биће тешко, али морамо учинити све да сачувамо какве такве изгледе за опстанак - рекао је Крезовић.

Треба напоменути да је у првој утакмици, јесенас на стадиону Грбавица, славио Жељезничар са 2:0.

Дрина Зворник - Жељезничар Сарајево

Градски стадион у Зворнику, субота, 16.30 часова;
Главни судија: Горан Параџик (Љубушки);
Помоћници: Зикрет Куљаниновић (Бановићи) и
Родољуб Топић (Бања Лука);
Четврти судија: Анто Живковић (Орашје);
Делегат: Дамир Шарић (Тузла);
Контролор суђења: Изет Чејвановић (Тузла).


Овако је то било прије годину дана
Година дана постојања навијачке групе "Вукови 2010"

Оно што сутра неће сигурно не недостајати на утакмици против Жеље је забава која се очекује на трибинама Градског стадиона. Ријеч је о прослављању прве годишњице постојања навијачке групе "Вукови 2010", који су обећали богату кореографију и добру забаву на свом добро познатом мјесту - западној трибини. Они су позвали све симпатизере и навијаче Дрине да дођу сутра на стадион и да пруже подршку нашим фудбалерима а такођер су позвали сву омладину која може да им се придружи у бодрењу клуба и забави која је загарантована. Окупљање навијача је предвиђено у 14 часова у парку код супермаркета "Макси".

6 коментара:

  1. danas pornic u Zvorniku ima da vam Zeljo uvali 5 komada

    ОдговориИзбриши
  2. Rece strumfeta i osta ne jebana.....

    ОдговориИзбриши
  3. xaxaxaxaxa jebote tvoj zeljo

    ОдговориИзбриши
  4. Срби, неће још дуго да живи ова наказа од државе, бићемо сви заједно у заједничкој Лиги Србије! СРБИ СЛОЖНО!!!

    ОдговориИзбриши
  5. The strumfs,posle onakvog izdanja danas bolje da se ne javljate...usput POŠTO JE TRANS?

    ОдговориИзбриши