субота, 23. април 2011.

Дрина данас гостује Леотару

Дрина данас, у 23. колу, гостује код требињског Леотара. После шест узастопних пораза, Зворничани, су већ поодавно почели поковати кофере за Прву лигу. Ни ситуација у самом клубу није баш најбоља, ту су дуговања према играчима, бројни одласци из клуба... тако да ни данашња побједа не би знатно поправила суморну атмосферу. Ипак, реалност је да је у данашњем окршају два српска клуба на "Полицама" домаћи Леотар апсолутни фаворит. Свјестан је тога и тренер Драган Мићић, ипак, он вјерује да његови изабраници могу изненадити, како данас тако и у осталим утакмицама Премијер лиге.

- Идемо да против Леотара покушамо надокнадити нешто што је у претходним утакмицама изгубљено. Раније сам рекао да морамо вјеровати у опстанак, све док за то постоји и теоретска шанса. Не треба се унапријед предавати. У Требиње идемо без бијеле заставе - оптимистичан је тренер Драган Мићић.

Фудбалер Иван Лазаревић је нешто другачијег мишљења, сматра да је Дрина изгубила теоретске шансе за опстанак и да је сада свака утакмица прилика да се одигра што боље и да се сачува част и углед клуба.

- Леотар је у тешкој ситуацији јер није обезбједио опстанак, па ће настојати да укњижи нове бодове. Немамо другог избора већ да одиграмо максимално одговорно и да се не обрукамо. Ако будемо тако играли, можда извучемо и повољнији резултат од часног пораза - додаје Лазаревић.

Леотар Требиње - Дрина Зворник
субота, 16.30 часова

Стадион: Полице,
Главни судија: Љубиша Врховац (Лакташи),
Помоћници: Русмир Башић (Сарајево) и Жељко Марић (Добој),
Четврти судија: Зоран Сокнић (И. Сарајево),
Делегат сусрета: Дубравко Мишковић (Ливно),
Контролор суђења: Џемал Чалија (Сарајево).

Леотар: Миленковић, Вучинић, Радовић, Шараба, Комненић (Дреч), Андрић, Делић, Мандић, Кујунџић, Вранешевић, Стојановић. Тренер: Драган Спаић .

Дрина: Максимовић, Средојевић, Иван Лазаревић, Михајловић, Пребирачевић (Јеремић), Кутлачић, Нинић, Крезовић, Јарановић (Никола Лазаревић), Ћулум (Лежаић), Савановић. Тренер: Драган Мићић.

Нема коментара:

Постави коментар