четвртак, 12. мај 2011.

Дрина боља од Напретка

 Извор: rs-sport.org


У Доњем Шепку јуче је одиграна пријатељска утакмица између домаћег Напретка и премијерлигаша зворничке Дрине. Након 90. минута игре гости су славили резултатом 2:1, мада је домаћин након првих 45. минута имао предност.

Већ на самом почетку утакмице Напредак је стигао до предности. Одлично је Зоран Ђукановић проиграо Данијела Јовановића који је ушао у казнени простор и по земљи поред голмана Драгана Алексића послао лопту у мрежу. Зоран Ђукановић је могао да удвостручи предност када је изашао сам испред гола гостију, али је искоса шутира поред гола. Гости једино вриједно што су урадили у првом полувремену био је снажан шут Данијела Ћулума са око 20 метара, али је лопта прошла изнад гола.

У наставку утакмице гости су заиграли знатно боље, па је голман домаћих Дејан Пантелић имао доста посла. Прво је у 63. минуту одбранио ударац Игора Лежајића са десетак метара, када је врховима прстију лопту избацио у корнер, а потом три минута касније када је из слободног ударца гађао Данијел Ћулум, а голман Пантелић браворуозном парадом лопту избио у корнер.

Изједначење је уследило у 75. минуту. Данијел Ћулум убацио је лопту пред казнени простор Напретка, до које долази Игор Лежајић који изтрчалог голмана Дејана Пантелића лобује за изједначење. Девет минута касније гости долазе до преокрета а поново је стријелац био Игор Лежајић, који је отео лопту од Милоја Симић који ју је градио а потом заобишао и голмана Пантелића и по земљи лопту послао у гол.

Напредак – Дрина 1:2 (1:0)

Стријелци: 1:0 Д. Јовановић (2), 1:1 Лежаић (75), 1:2 Лежаић (84).
Стадион: ФК Напредак, Доњи Шепак.
Гледалаца: 80.
Судија: Александар Петковић (Зворник).
Жути картони: Јеремић (Дрина).

Напредак: Пантелић, Игњатовић, Зечевић, Симић, Милојевић, Ивановић, Д. Јовановић, Николић, Обрадовић, В. Милошевић, Ђукановић. Још су играли: Г. Милошевић, Стефановић, Васиљевић, Караман, А. Лазић. Тренер: Никола Заграђанин.

Дрина: Алексић, Иван Лазаревић, Алекснадар Васић, Јеремић, Пребирачевић, Крезовић, Јеремић, Ивановић, Ћулум, Костић, Лежаић. Још су играли: Цвијановић, Средојевић, Михајловић, Радован Васић, Рустемовић, Кутлачић, Савановић. Тренер: Драган Мићић.

Нема коментара:

Постави коментар