субота, 14. мај 2011.

Нико не размишља о побједи

Фудбалери Дрине данас дочекују зенички Челик у оквиру 27. кола Премијер лиге БиХ. С нестрпљењем се чека крај једне од најнеуспјешних сезона у којој није испуњен главни циљ - сачуван премијерлигашки статус. Што је још горе, екипу су у овој полусезони напустили многи фудбалери а међу последњим је и Иван Нинић. Ипак, они који су остли у екипи желе да до краја све утакмице одиграју поштено. Свјесни су да је Челик фаворит и да ће му се тешко реванширати за онај пораз од јесенас када је Челик славио 1:0 из, помало, чудног једанестерца, али да се никад не предају унапријед.

Тренер Дрине Драган Мићић ову утакмицу види као прилику да опроба све младе играче који су углавном током читаве сезоне пресједили на клупи.

- Челик је фаворит и ми то морамо прихватити. Из лиге смо одавно испали и сад покушавамо да испробамо све играче и да видимо на кога се може рачунати у наредној сезони. Наравно желимо да пружимо Челику велики отпор - каже Мићић.

Сличног је мишљења и дефанзивац Дрине Радомир Јеремић

- И практично смо изгубили све шансе да сачувамо статус премијерлигаша, али у сваку утакмицу улазимо са жељом да се не обрукамо и да сачувамо углед клуба. Челик је фаворит у овој утакмици, али ћемо храбро ући у надигравање свјесни да би се могли равноправно супроставити Зеничанима који су нас задужили јер су нам јесенас узели бодове - додао је Јеремић

ДРИНА Зворник - ЧЕЛИК Зеница (17.30 часова)

Стадион: Градски;
Главни судија: Ведран Зовко (Мостар);
Помоћници: Алмир Чишић (Мостар) и Сретен Удовичић (Приједор);
Четврти арбитар: Љубиша Врховац (Лакташи);
Контролор суђења: Сувад Мусић (Лукавац);
Делегат: Лазар Мартиновић (Чапљина).

ДРИНА: Максимовић, Средојевић, Иван Лазаревић, Пребирачевић (Јеремић), Михајловић, Кутлачић (Митровић), Ћулум, Ђурић, Радован Васић, Лежаић, Ђерић (Рустемовић). Тренер: Драган Мићић.

ЧЕЛИК: Билобрк, Брковић, Кудузовић, Човић, Милошевић, Исаковић, Шишић, Хасановић, Адиловић, Џафић, Хаџић. Тренер: Абдулах Ибраковић.

1 коментар:

  1. Анониман14. мај 2011. 19:19

    Bas mii je zao sto ce Drina ispsti i sto su se svi pomirili sa sudbinom koju je u najvecoj meri isforsirala uprava..to nigde nema samo kod nas..sram ih bilo/upravu/da se poigravaju sa zivotima tih mladih ljudi..da obecavaju brda i doline a od tog nema nista..da pune svoje djepove..imaju li oni decu..cemu se oni nadaju..trnutno im je lepo..ali....nek stave prst na celo..unistili su svu dobru voljui srce Vukovima..pa gde ce im dusa

    ОдговориИзбриши