субота, 21. мај 2011.

Наставити низ побједа

Сутра од 17 часова на Градском стадиону у Зворнику, у оквиру предпоследњег кола Премијер лиге БиХ, састају се домаћа Дрина и Сарајево. Ово ће уједно бити и последњи меч Дрине пред домаћом публиком а жеља свих у табору "вукова" јесте побједа како би наставили серију добрих резултата. Дрина је направила двије узастопне побједе а сутра очекују трећу с тим да противник нимало није лак, ријеч је о екипи која се бори за Европско такмичење.

- Нажалост, касно смо се пробудили. Против Челика и Славије нисмо личили на себе и одиграли смо као као да су нам бодови насушно потребни. Желимо да наставимо низ побједа и да, уколико буде могуће, до краја првенства избјегнемо последње мјесто на табели. Цијенимо екипу Сарајева као велики и реномиран тим, али имамо вјеру и у своје способности. Зато очекујемо добру игру и побједу на растанку од наших навијача - каже Радован Васић, најбољи појединац на прошлој утакмици.

Ово ће укупно бити трећи сусрет ове двије екипе. Први пут су се састали 2006. године у куп утакмици у Зворнику. Резултат је био 2:1 за Сарајлије. Други сусрет у Сарајеву, у оквиру Премијер лиге, јесенас, завршен је 1:1.

ДРИНА Зворник - САРАЈЕВО (17 часова)

Стадион: Градски;
Главни судија: Семир Каплан (Столац);
Помоћници: Никица Томас (Дриновци) и Жељко Драгојевић (Бања Лука);
Четврти судија: Дарио Обрадовић (Столац);
Контролор суђења: Мухамед Бегагић (Зеница);
Делегат: Мерсим Мешић (Градачац);

ДРИНА: Максимовић, Средојевић, Ивановић (Јеремић), И. Лазаревић, Михајловић, Кутлачић, Ћулум, Савановић, Лежаић, Васић, Рустемовић (Ђерић). Тренер: Драган Мићић.

САРАЈЕВО: Јовић, Арсенијевић, Белошевић, Торлак, Дуповац, Чомор, Шћепановић, Мухаремовић,  Ханџић, Суљић, Авдић. Тренер: Мирза Варешановић.

Нема коментара:

Постави коментар