понедељак, 23. мај 2011.

Ново понижење (видео/фото)

Мало ко је очекивао после добрих партија против Челика и Славије убједљив пораз од Сарајева са чак 5:0. Али, можда су се фудбалери као и навијачи Дрине превише надали нова три бода, јер ипак треба имати у виду ко је наступао за Дрину као и претходне резултате, нарочито против Травника, Широког Бријега, Слободе, Леотара. Било је неких прилика али ипак све је то отишло у неповрат. Тужан опроштај од домаћих навијача док је с друге стране Сарајево могло да слави, осигуран је наступ у квалификацијама за Лигу Европе.

Дрина је прва запријетила преко Ћулума у 6. минуту али лоше шутира. Касније смо на терену могли видјети само нападе Сарајева као и голове. У 23. минуту Авдић узима лопту на средини терена и додаје Обући који неометано шаље лопту у гол. У 28. минуту Авдић шутира са око 25 метара али његов ударац брани Максимовић. У 35. минуту 2:0 за Сарајлије. Ханџић са лијеве стране од гола Дрине шаље лопту у шеснаестерац а неспретно реагује Михајловић који лопту шаље у властити гол. То је иначе његов други аутогол у овој сезони. У самом финишу првог полувремена Требињац постиже трећи гол за Сарајево. Сам пред голманом Максимовићем неометано шаље лопту у мрежу.

У другом полувремену скоро ништа ново није виђено. Сарајево је и даље наставило са нападима па је тако врло брзо дошло и до четвртог гола. Обућа је постигао свој други гол. Десет минута прије краја утакмице исти фудбалер постиже и hat - trick. Хаџић је проиграо Обућа а овај сам излази пред голмана Максимовића и матира га без већих проблема.

- Заслужена побједа Сарајева, надиграли су нас у свим сегментима, ја им честитам овом приликом док смо ми показли јако лошу партију. У наредној утакмици покушаћу да што више прилику дам нашим клинцима. Надам се да ћемо се што прије вратити у Премијер лигу - каже тренер Дрине Драган Мићић.



ДРИНА Зворник - САРАЈЕВО 0:5 (0:3)

Стадион: Градски;
Гледалаца: 300;
Судија: Семир Каплан (Столац);
Жути картони: Лазаревић, Кутлачић (Дрина), Дуповац (Сарајево);

ДРИНА: Максимовић, Средојевић, Михајловић, Пребирачевић, Кутлачић (од 46. Ивановић), Рустемовић, Лазаревић, Ћулум, Савановић (од 59. Ђерић), Р. Васић, Лежаић (од 72. А. Васић). Тренер: Драган Мићић.

САРАЈЕВО: Јовић, Арсенијевић (од 66. Шеговић), Требињац, Дуповац, Торлак, Нухић, Шчепановић, К. Ханџић, Х. Ханџић (од 58. Хаџић), Обућар, Авдић (од 68. Суљић). Тренер: Мирза Варешановић.













Нема коментара:

Постави коментар