субота, 28. мај 2011.

Пораз за растанак

Дрина је данас као гост забиљежила свој 21. пораз у сезони и тако се растала са Премијер лигом БиХ. Бољи од ње био је Зрињски са 3:0. Пред око 400 гледалаца по изузетно спарном времену нисмо видјели нешто занимљиву утакмицу, ипак Мостарци су били бољи и заслужено славили.

У 8. минуту Зрињски долази до водства. Иванковић је упутио добар центаршут у шеснаестерац гостију гдје се најбоље снашао Миле Пехар који доводи Зрињски у водство. У 26. минуту биљежимо други гол за Зрињски. Јак шут према голу Дрине упутио је Миличевић а лопта одлази у десни дио гола Дрине за 2:0.


У другом полувремену нешто присебнија игра Дрине али нажалост ништа значајније од ње није виђено. Лендрић је са неколико добрих прилика пропустио да донесе веће водство својој екипи али Максимовић је својим одбранама спријечио већу срамоту гостију. Пред крај утакмице ипак нови гол за домаће. Сам пред гол гостију излази Лендрић који овај пут боље реагује те поставља коначан резултат.

Овом утакмицом фудбалери Дрине затворили су овогодишњу сезону, по први пут у Премијер лиги БиХ, нажалост тако што су испали.

Нема коментара:

Постави коментар