понедељак, 1. август 2011.

Мићић слаже коцкице


Фудбалери Дрине из Зворника, повратници у Прву лигу Републике Српске из Премијер лиге БиХ,одиграли су шесту припремну утакмицу.

Екипа је у потпуности измијењена, јер су из Зворника отишли скоро сви играчи са стране који су наступали у најјачем рангу такмичења у БиХ.

Тренер Драган Мићић има на располагању потпуно нов тим,састављен од младих играча,који су раније као јуниори наступали за Дрину и неколико новајлија.

- Имали смо доста проблема са комплетирањем екипе, јер су многи отишли, а на њихова мјеста стигли наши омладинци и неколико играча са стране. Могу бити задовољан како теку досадашње припреме. Дисциплина је на потребном нивоу. Нама је циљ да направимо здраву средину, да консолидујемо екипу и направимо хомоген састав који ће се равноправно борити са осталим екипама у првенству. Свјесни смо квалитета којим располажемо па смо стога зацртали да се избјегне опасна зона и постигне пласман у средини табеле - рекао је Мићић.

Дрина је до сада одиграла шест припремних утакмица.Од Лознице, Радничког Стобекса и Будућности из Бановића су претрпљени порази, неријешено је било са Радником из Бијељине и Младости из Велике Обарске,док је једина побједа постигнута на турниру у Тојишићима против домаће Слоге.

- Нама није био циљ резултат у овим утакмицама, већ смо као и обично давали прилику свим играчима са којима раслопажемо. Пробали смо и неколико нових фудбалера од којих су неки остали у екипи а некима смо се захвалили на сарадњи. У овим мечевима смо склапали мозаик екипе за старт првенства и утакмицу са Слободом из Мркоњић Града - додао је Мићић.

У редове Дрине вратио се млади Александар Николић из Жељезничара, а прије њега Зворничане су појачали Владо Ивановић и Драган Васиљевић из Напретка из Доњег Шепка, Драган Атанацковић (Лозница) те Југослав Ристић и Милош Јокић (Јединство Мали Зворник)

Дрина 1-1 Радник

Стријелци: 0:1 Кујунџић у 67, 1:1 Јокић у 82 минуту.
Стадион: Дрине у Зворнику
Гледалаца:100
Судија: Оливер Савић (Зворник)

Дрина: Радић, Ерић, А.Ивановић, Јеремић, В.Ивановић, Атанацковић, Ђурић, Р.Васић, Николић,
Васиљевић, Рустемовић.Још су играли:А.Васић, Симић, Лазић, Јокић, Костић, Ристић, Крчмар,
Перић, Илић. Тренер: Драган Мићић

Радник:Ђорђић, Радојичић, Средојевић, Сапањош, Таковац, Лазић, Мирковић, Ранкић, Вујић, Ђурић, Остојић. Још су играли:Собо, Луковљак, Радуловић, Павић,Павловић, Борковић, Јефтић, Милановић, Крсмановић, Секулић, Кујунџић, Вуковић. Тренер:Дарко Несторовић

Нема коментара:

Постави коментар