четвртак, 11. август 2011.

Нови тим и амбиције


Утакмицом са Рударом из Угљевика (1:1) фудбалери Дрине, заокружили су циклус од седам утакмица у оквиру припрема за старт у Првој лиги Републике Српске.

Када је већ било јасно да ће Дрина напустити такмичење у Премијер лиги БиХ дошло је до постепеног осипања играчког кадра, које је резултирало одласком чак 14 фудбалера који су носили дрес Дрине у најелитнијем такмичењу. Тренер Драган Мићић суочио се са проблемом формирања новог тима. Оријентација управе клуба је да се ослони на младе играче из сопственог погона са неколико појачања у свим линијама тима. Тако је створен нови тим са амбицијама да се обезбиједи пласман у горњи дио табеле.

- На нашем младом тиму биће велики терет новог првенства.Наш циљ је да створимо екипу која ће се моћи равноправно борити са осталим екипама у првенству. Кроз припремне утакмице сам уочио да наш тим краси борбеност и жеља за доказивањем што ће бити основни предуслов за остварење клупских амбиција. Стигло нам је неколико појачања која ће доста значити нашим играчима - рекао је Мићић.

Када су у питању фаворити за освајање титуле првака, за младог стручњака постоје три тима.

- Сигурно је највећи фаворит Радник из Бијељине, а иза њега су Модрича Максима и добојска Слога. Шансу из прикрајка вребаће Сутјеска из Фоче.

Нема коментара:

Постави коментар