петак, 9. септембар 2011.

Све спремно за прву домаћу побједу

Фудбалери Дрине у 5. колу Прве лиге Републике Српске дочекују на свом стадиону трећепласирану екипу на табели Модрича Максиму, иначе бившег шампиона Премијер лиге БиХ. Фудбалери Дрине, под утиском убједљиве побједе над Прoлeтером из Теслића у прошлом колу, најављују још бољу игру и освајање нова три бода.



Тренер Драган Мићић у сутрашњој утакмици неће једино моћи да рачуна на нападача Слободана Ђурића, који је задобио лакшу повреду у утакмици са Прoлeтером, али ће сасвим сигурно бити спреман већ од 6. кола, кад Дрина игра утакмицу у Јањи, против Подриња.

Слободан Ђурић пред ову, изузетно важну утакмицу, каже да ће му сасвим сигурно тешко пасти изостанак из тима али да ће свим срцем бити уз екипу, истичући њену важност за оба тима, а посебно за Дрину, гдје је све осим три бода, и потврде добре игре из Теслића, велики неуспјех.

- За нас је ова утакмица веома битна а екипа Модриче је један од фавотита за улазак у Премијер лигу БиХ, али ми такође из кола у коло играмо све боље. Знам да су и они релативно млада екипа као и ми, и да су добри у прекидима, али без обзира на то момци ће играти своју игру, борбеност и велика жеља неће изостати, а ако су то предуслови за побједу, онда ћемо побјeдити – каже Ђурић.

Екипа Модрича Максиме у последње три утакмице забиљажила је седам бодова, остваривши двије побједе и један реми.

Ђурић: Играчемо за Милоја!

Ђурић се осврнуо и на трагедију, која је задесила Зворник у четвртак, када је у саобраћајној несрећи погинуо бивши фудбалер и капитен Дрине Милоје Симић, додавши да су сви фудбалери Дрине били затечени чувши за ту вијест и најавио да ће екипа сутра играти и за “бившег капитена и великог човјека”.


ФК ДРИНА ЗВОРНИК – ФК МОДРИЧА МАКСИМА (16.30 часова)

Градски стадион у Зворнику;

Главни судија: Љубиша Врховац (Лакташи);
Помоћници: Радислав Качавенда (Градишка) и Никола Црнадак (Лакташи);
4. судија: Љубиша Куваља (Србац);
Делегат: Мирослав Вуковић (Гацко);
Контролор суђења: Мирослав Мирић (Шамац).

Нема коментара:

Постави коментар