субота, 17. септембар 2011.

Дрина гостује Подрињу из Јање

Овог викенда на распореду је 6. коло Прве фудбалске лиге Републике Српске, а један од дербија овог кола биће одигран у Јањи, између екипе Подриња и зворничке Дрине. Биће то засигурно једна веома интересантна и знаимљива утакмица јер се ради о два стара ривала и пријатеља.

Фудбалери Дрине, после двије узастопне побједе, свјесни су да иду на ноге једној од најбољих прволигашких екипа али и екипи која тешко губи бодове на свом стадиону.

Радује чињеница да ће екипа бити комплетна, јер се након опоравка у тим враћа нападач Слободан Ђурић, који је задобио лакшу повреду на гостовању у Теслићу.

Подриње је тренутно на другом мјесту са девет бодова, два више од шестопласиране Дрине, иако је још рано да се прогнозира, сасвим сигурно је на добром путу да оствари највећи циљ у лиги, а то је шампионски пехар и пласман у Премијер лигу БиХ.

Ипак, најбољег стријелца Прве лиге, Александра Николића, то превише не брине, те истиче да је његова екипа коначно ушла у серију добрих резултата и очекује од својих саиграча да ће пружати још боље партије у наставку првенства.

- Мислим да је екипа коначно заиграла онако како треба и убјеђен сам да ћемо у наставку играти све боље и боље. Подриње јесте добра екипа и тешко губи бодове, поготово на свом стадиону, ипак ми ћемо играти своју игру и неће бити никакво изненађење ако се вратимо кући са бодом или три. Не могу да обећам да ћу постићи гол, али најмање је битно ко ће бити стријелац. Најважније је да се вратимо непоражени – каже овај 198 сантиметара високи нападач.

Утакмица се игра у суботу, са почетком у 16 часова, на стадиону “Подриње” у Јањи.

ФК ПОДРИЊЕ Јања – ФК ДРИНА ЗВОРНИК (16 часова)

Главни судија: Милош Гиговић (Градишка);
Помоћници: Радислав Качавенда (Градишка);
4. судија: Никола Црнадак (Лакташи);
Делегат: Рајко Брадашевић (Модрича):
Контролор суђења: Ранко Драгичевић (Бања Лука).

Нема коментара:

Постави коментар