недеља, 16. октобар 2011.

Нови реми Дрине (фото)

Утакмица 10. кола Прве фудбалске лиге РС између Дрине и бијељинског Радника завршена је 0:0. Утакмица од које су сви очекивали нешто, а посебно домаћи, добру игру, прилике, голове… није виђено ништа. Ипак, можда и не чуди оваква приказана игра домаћих, јер из утакмице у утакмицу на Градском стадиону у Зворнику, публика нема често прилику да ужива у доброј игри и да прославља поготке домаћих.

Хладно вријеме и незанимљиву утакмицу донекле су покушавали да поправе најватренији симпатизери оба клуба, “Вукови” и “Инцидент” али ипак безуспјешно, фудбалери нису мјењали свој начин игре па је остало нерјешено.

У првој минути гости су опасно запријетили, Ђурић се нашао сам пред голманом Максимовићем, но промашује читав гол.

Домаћи су своју прву прилику имали тек у 38 минуту када је Николић са десетак метара шутирао директно у голмана Ђорђића.

Нова прилика на утакмица, поново за домаће, тек у 67 минуту када са неких осамнаест метара шутира Рустемовић, али успјешнији је поново Ђорђић. До краја утакмице виђена су два, заиста невјероватна промашаја Николића.

Прво је у 73 минуту из шеснаестерца Радника вoлeјом погодио пречку а идентичну прилику пропустио је и у 80 минуту, када се лопта од пречке замало одбила у гол гостију.

На крају је остало 0:0 а према приказаној игри оба тима и сасвим заслужено. Главни судија Милан Доцић из Бања Луке показао је четири жута картона, два домаћим и два гостима.

У следећем 11. колу Дрина ће гостовати код Рудара из Угљевика.






1 коментар: