петак, 11. јул 2014.

Наставак припрема у Крупњу

Фудбалери Дрине отпутовали су у Крупањ, гдје планирају да остану девет дана у оквиру припрема за наступ у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

Тренер Драган Мићић са стручним штабом на пут је повео 25 играча, који ће у овом планинском центру у западној Србији, гланцати форму за првенство.

"Није нам први пут да се припремамо у Крупњу. Очекујемо добре услове као и до сада, мада је овај град погодила тешка поплава. Поред играча који су понели терет такмичења у Првој лиги Републике Српске и освојили титулу првака, те оних осам који су десетак дана са нама, екипи ће се прикључити Филип Ерић, млади голман Колубаре који нам је недостајао. Имаћемо најмање двије утакмице у Крупњу, а одмах по повратку са припрема очекује на јак тест против Звијезде из Градачца. Надам се да нећемо имати проблема са повредама и да ће сви играчи максимално одрадити овај најбитнији дио припремног процеса", рекао је Драган Мићић, тренер Дрине.

Појачање Дрине Бобан Ђерић који се послије двије сезоне вратио у клуб из требињског Леотара, вјерује да су игре његове екипе у прва два припремна сусрета најава успјешне сезоне.

"У прва два контролна меча смо показали да смо уводни дио припрема одрадили одлично. У Крупњу ћемо да радимо на физичкој припреми и уигравамо екипу, јер је у односу на прошлу сезону било великих промјена. Без обзира на то сигуран сам да ћемо се веома брзо посложити, а сва појачања су се одлично уклопила у екипу. Оно што је веома добро за нас је чињеница да на готово свим позицијама имамо јаку конкуренцију и да ће се сви морати потрудити уколико желе мјесто стартера. Наш главни циљ је опстанак у лиги, али ми вјерујемо у себе и сигурни смо да ћемо бити изненађење за све у Премијер лиги БиХ", закључио је Ђерић.

Нема коментара:

Постави коментар