субота, 26. јул 2014.

Илић: Битно је да екипа побјеђује и да обезбиједимо опстанак у лиги

Када су у управи Дрине размишљали кога да доведу како би појачали напад екипе у Премијер лиги БиХ, избор је пао на Александра Илића, брзоногог нападача, који је поникао у редовима Зворничана, прошао све селекције и једно вријеме провео у екипи "Истре 1961" из Пуле.

Његова велика предност била је то што је са већином играча Дрине играо у првенствима Републике Српске и што му адаптација није била потребна.

Од њега Зворничани очекују прије свега голове, које је постизао као од шале, док је био у млађим селекцијама и првом тиму.

"Задовољан сам што ћу поново носити дрес матичног и најомиљенијег клуба. Мислим да имамо добру екипу, појачања која су стигла су веома квалитетна, што су показали у досадашњем дијелу припрема. Конкуренција у екипи је здрава, јер на сваком мјесту имамо по два квалитетна играча. Мени ће бити лакше у односу на остала појачања, јер сам са већином играча већ играо, а познајем и систем рада тренера Драгана Мићића. Волио бих да моји голови буду одлучујући у утакмицама у Премијер лиги, али није толико ни битно ко ће бити стријелац, већ да екипа побјеђује и да обезбиједимо опстанак у лиги", каже Илић.

И тренер Мићић има само ријечи хвале за младог фудбалера.

"Познати су његови квалитети, посебно у нападу, јер посједује брзину, али и преглед игре. Уз остале нападаче, мислим да са Илићем имамо прилику да играмо офанзивно. Има и једну сезону искуства више наступајући у екипи Истре, што ће му много значити у јаким утакмицама Премијер лиге БиХ", нагласио је Мићић.

Нема коментара:

Постави коментар