четвртак, 24. јул 2014.

Дрина поражена од Колубаре (фото)

Фудбалери Дрине доживјели су и други пораз у овом припремном периоду а овај пут противник је била екипа Колубаре из Лазаревца која је била боља резултатом 2:0.

Утакмица је играна на Градском стадиону у Љубовији гдје се иначе нови члан Прве лиге Србије припрема за предстојећу сезону.

Утакмицу је почео најбољи тим Дрине док је тренер Драган Мићић до краја меча прилику дао и осталим фудбалерима.

У првом полувремену екипе Колубаре и Дрине имале су по једну прилику вриједне спомена.

Тек у другом полувремену виђена је нешто боља игра а у 47. минуту смо видјели озбиљну шансу Колубаре.

Након центаршута са десне стране нападач Колубаре је упутио ударац са неких десетак метара од гола, али је Максимовић одлично реаговао и избио лопту у корнер.

Три минута касније, тачније у 50. минуту, након слободног ударца са око 25 метара, Колубара долази у вођство од 1:0. Резервиста Спасојевић је погодио доњи десни угао гола Максимовића.

Тек након примљеног гола Дрина мало конкретније улази у овај меч.

Већ у 51. минуту Един Рустемовић упутио је добар шут са дистанце, али лопта одлази поред гола.

У 56. минуту једанаестерац за Дрину.

Један од играча Колубаре је у свом шеснаестерцу играо руком а судија је показао на бијелу тачку.

Као и до сад, извођач је био Един Рустемовић, но овај пут није био прецизан, тачније голман је одбранио његов ударац.

У наставку утакмице Дрина је нападала, но ипак није успјела постићи погодак.

У 75. минуту, након изведеног корнера, фудбалер Колубаре Ђукић "хвата" одбијену лопту у срцу шеснаестерца и шаље лопту у мрежу за 2:0, што је уједно био и коначан резултат утакмице.

За Дрину припреме још нису готове јер већ за викенд у Лозници наступа на Меморијалном турниру ”Божидар Кићовић”, на коме ће поред домаћина и организатора Лознице, учествовати и екипе Мачве из Шапца и Колубаре.

Колубара Лазаревац - Дрина Зворник 2:0 (0:0)

Стријелци: 1:0 - Спасојевић у 50. минуту, 2:0 - Ђукић у 75. минуту; Стадион: Градски у Љубовији; Гледалаца: 50; Судија: Ненад Кнежевић (Љубовија).

КОЛУБАРА: Ранковић, Пилица, А. Дабић, Милошевић, Марковић, Вукмир, Танушев, Маринковић, В. Крстић, Трнавац, Дринић. Још су играли: Матић, Миловановић, Димитријевић, Јаковљевић, Обрадовић, Ђукић, Спасојевић, М. Дабић, Д.Крстић, Ђурђевић, Симић. Тренер: Предраг Ристановић.

ДРИНА: Максимовић, Радовић, Ђерић, Узелац, Мемовић, Кикић, Рустемовић, Костић, Илић, Лазаревић, Ђурић. Још су играли: Ерић, Ли, Ким, Хасановић, Ћулум, Лазић, Милошевић, Марковић, Суљић. Тренер: Драган Мићић.

Нема коментара:

Постави коментар