понедељак, 21. јул 2014.

Пред Дрином нови циклус контролних утакмица

Фудбалери зворничке Дрине одиграли су до сада четири контролна сусрета. Забиљежене су три побједе и један пораз а од тога постигнуто је десет голова док су примљена два гола.

До почетка првенства остало је свега једанаест дана а пред Дрином је нови циклус утакмица.

"У сриједу идемо у Љубовију да одиграмо утакмицу са Колубаром из Лазаревца, а за викенд ћемо учествовати на Меморијалном турниру ”Божидар Кићовић” у Лозници на коме ће поред домаћина и организатора Лознице и нас учествовати и екипе Мачве из Шапца и Колубаре. На овим утакмицама ћемо настојати да отклонимо уочене грешке на утакмици против екипе Звијезде која више година игра Премијер лигу и у којој смо могли да видимо гдје смо ми у односу на јаке противнике", каже Мићић.

Тренер Мићић се поново осврнуо на урађени посао у Крупњу истичући задовољство оним што је одрађено на овој планинској љепотици.

"У нашој старој бази у Крупњу смо имали све услове за рад, како од терена тако до хране и дугих услова. Радили смо свакодневно по два, а понекад и три пута и што се тиче физичке спреме, нећемо имати никаквих проблема. Имали смо на располагању 25 играча и свима сам дао прилику да се искажу. Увидио сам доста добрих, али и оних лошијих страна играча, што ћемо морати исправљати у преосталом времену до почетка првенства. Постепено се сужава списак оних играча на које рачунам у првенству. Најбитније је да сада имамо далеко већу конкуренцију у тиму јер на свако мјесто конкуришу по два квалитетна играча, што није био случај у Првој лиги Републике Српске", рекао је Мићић.

Рустемовић постигао четири гола

Дрина је на овим припрема постигла укупно десет голова а најбољи стријелац Зворничана је Един Рустемовић са четири гола, слиједи Костић са два те Васић, Стевановић и Радовић са једним голом.

Нема коментара:

Постави коментар