среда, 17. септембар 2014.

Данас с Борцем, у мислима Витез

Данас су на распореду утакмице шеснаестине финала Купа БиХ а зворничка Дрина иде на мегдан бањалучком Борцу.

Тренер Дрине Драган Мићић имаће на располагању све фудбалере, јер су Мемовић, Узелац и Ђерић рјешили проблем са картонима а и капитен Максимовић се опоравио.

Мићић истиче да ће на Градски стадион у Бањалуку истрчати нешто другачији тим, јер је утакмица против Витеза у овом тренутку важнија за Зворничане.

"Ми ћемо одмарати неке наше кључне фудбалере јер је нама ипак најбитнија утакмица против Витеза. С обзиром да сад имамо и играчки кадар мало дужи, даћемо шансу играчима који су мање играли. Распоредићемо минутажу тако да одморимо играче и од пута и од играња. У Купу се сигурно нећемо предавати, имамо адекватне замјене али опет напомињем, нама је у овом тренутку битнија утакмица против Витеза", истиче Мићић.

Мићић се осврнуо на суботњу одиграну утакмицу у Травнику.

"Утакмица гдје смо ми показали да имамо квалитет и игру, дошли у водство, имали добар резултат, али због тог неискуства смо дошли до ситуације да на крају екипа не издржи притисак, који нам је Травник наметнуо тих задњих петнаестак минута, и примимо два гола. Храбри ме зато што ми већ задњих пар утакмица имамо игру, играмо добро, и ако будемо наставили овим темпом не би требало да дођемо у ту зону за испадање", каже Мићић.

Он је додао да игра Дрине има смисла, да се не игра на дугу лопту него да се све заснива на кратке пасове. Мићић је рекао да је из године у годину видан и напредак лиге у погледу игре и суђења.

Говорећи о згуснутом распореду у наредном периоду, Мићић је рекао да систем утакмица сриједа-субота не би требале да утичу на екипу.

"Сматрам да је екипа добро физички припремљена, то су млади фудбалери, и мислим да се они могу носити са овим згуснутим распоредом", закључио је Мићић.

Распоред свих куп утакмица 

Јуче 
1. Слобода (Мркоњић Град) - Жељезничар (Сарајево) 0:2,
2. Братство (Грачаница) - Олимпик (Сарајево) 0:0 (3:4),

Сриједа, 16 часова 
3. Рудар (Приједор) - Подгрмеч (Сански Мост),
4. Слога (Љубушки) - Дрина ХЕ (Вишеград),
5. Славија (Источно Сарајево) - Вележ (Мостар),
6. Јединство (Бихаћ) - Широки Бријег,
7. „Металлегхе-БСИ“ (Јајце) - Пролетер (Теслић),
8. Младост (Добој-Какањ) - Горажде,
9. Звијезда (Градачац) - Слобода (Нови Град),
10. Витез - ОФК Градина (Сребреник),
11. Младост (Велика Обарска) - Младост (Жупча),
12. Радник (Бијељина) - Челик (Зеница),
13. Зрињски (Мостар) - Напредак (Доњи Шепак),
14. Травник - Слобода (Тузла),
15. Борац (Бања Лука) - ДРИНА (ЗВОРНИК),
16. Игман (Коњиц) - Сарајево.

Нема коментара:

Постави коментар