субота, 27. септембар 2014.

Зворничани евроголом Рустемовића изненадили Челик (фото/видео)

Фудбалери Дрине изненадили су Челик у Зеници славивши са 1:0 евроголом Рустемовића.

Ово је укупно трећа побједа Зворничана у Премијер лиги а друга на страни што са нерјешеним исходом у Травнику говори да Дрина много боље игра на страни него код куће.

Прву шансу на утакмици пропустили су домаћи фудбалери када је у 11. минуту шутирао Ђелмић, некадашњи фудбалер Дрине, ипак голман Максимовић излази као побједник. Нешто касније Дувњак је упропастио лијепу акцију Челика.

Недуга након тога и Дрина ствара своју прву прилику. Радовић је убацио за Илића а овај главом шаље лопту у стативу голмана Адиловића.

У 29. минуту након корнера Кикић је шутирао поред гола Челика. Шест минута касније Чоловић је упослио Илића који не захвата добро лопту и пропушта добру прилику за гол.

Два минута прије краја првог полувремена Максимовић спашава екипу Дрине када са гол линије избија лопту коју је главом послао Гојковић.

У другом полувремену нешто боља игра Челика који ствара и неколико добрих прилика.

У 48. минуту Ђелмић је могао постићи погодак за Челик када се нашао пет метара од потпуно празног гола Дрине али промашује лопту. Два минута касније Дувњак је шутирао али Максимовић поново сјајно интервенисао.

Како се вријеме одмицало Челик је све више изгледао безидејно што је уносило нервозу у њихову игру што је давало доста могућности гостима из Зворника.

Резултат такве игре стигао је у 66. минути када је Радовић са повратном лоптом упослио Рустемовића који сјајним волејом погађа десну страну гола Адиловића за велику радост фудбалера Дрине.

Од тог момента и није било већих узбуђења по гол два тима. Дрина се опредјелила за одбрану свог гола док се Челик никако није могао трзнути од шока који га је задесио.

Издвојићемо солидне прилике Дедића и Османагића али је на крају остало 1:0 за госте из Зворника.

Следећу утакмицу Дрина игра код куће против тузланске Слободе.

НК ЧЕЛИК Зеница - ФК ДРИНА Зворник 0:1 (0:0)

Стријелац: 0:1 - Рустемовић у 66. минуту; Стадион: Билино поље; Гледалаца: 500; Судија: Дарио Карачић (Читлук); Жути картони: Мишић, Селимовић, Симић (Челик), Радовић, Лазаревић (Дрина).

ЧЕЛИК: Адиловић, Гојковић, Дувњак (Од 62. минута Османагић), Анел Дедић (Од 73. минута Алиспахић), Селимовић, Којић, Симић (Од 62. минута Ален Дедић), Поповић, Мишић, Башић. Ђелмић. Тренер: Низах Хукић.

ДРИНА: Максимовић, Радовић, Рустемовић (Од 84. минута Ђурић), Ћулибрк, Кикић, Костић, Лазаревић , Мемовић, Илић (Од 66. минута Васић), Чоловић, Узелац (Од 79. минута Ђерић). Тренер: Драган Мићић.





(Фото: SCsport.ba)

Нема коментара:

Постави коментар