понедељак, 29. септембар 2014.

Дисциплинованом и нападачком игром стигли до три бода

Голом Едина Рустемовића у 66. минуту Дрина је остварила врло важна три бода на гостовању у Зеници.

Дрина је овом побједом прекинула нешто лошији низ резултата те ухватила прикључак за средину табеле a у наредном колу дочекује тузланску Слободу.

"Ми смо овојили три велика бода на веома врућем терену гдје се бодови уопште тешко освајају. Одиграли смо добро, дисциплиновано смо дјеловали на терену, нисмо играли затворено него нападачки. Било је прилика са наше стране а било је и са њихове, ми смо једну од тих шанси искористили и испоставило се на крају да је то било довољно да побједимо", рекао је Мићић.

Он каже да тим у доброј атмосфери и расположењу дочекује наредни меч против Слободе и да се нада да ће екипа бити спремна како би освојила нова три бода и како би се учврстила на средини табеле.

Дрина је побједом у Зеници освојила укупно седам бодова на страни што је чини ефикаснијом екипом у гостима него на свом терену, јер су у Зворнику освојили свега четири бода.

"Екипе које долазе нама у госте да се бране, као што је био случај са Витезом, праве много проблема, јер имамо мало простора за игру и тешко је направити вишак. На страни то није случај, имамо више простора за контре и полуконтре и са нашим хитрим и брзим играчима долазимо у ситуацију да правимо вишак и стварамо прилике", каже Мићић.

Асистент гола, који је постигао Рутемовић, Славиша Радовић каже да је утисак послије побједе одличан те да су сви у тиму јако задовољни са освојена три бода у гостима.

"Ми смо у Зеници потврдили своје опредјељење да на свакој утакмици, без обзира гдје наступамо, играмо отворено те да нисмо екипа која игра бункер. Ми једноставно не знамо да се бранимо, нападали смо, имали доста шанси, мада су и они имали али наш голман Максимовић је добро обавио свој посао", рекао је Радовић.

На констатацију да су скоро све значајније прилике Дрине плод његових асистенција, Радовић каже да је то његов посао и да је Рустемовићу већ намјестио два поготка те изразио наду да ће их бити још.

Нема коментара:

Постави коментар