петак, 7. новембар 2014.

"Чврсто вјерујем да ће играчи дати све од себе како би остварили побједу"

Да ли је коначно дошло вријеме за другу домаћу побједу ове сезоне у Премијер лиги БиХ?

Још увијек је у мислима 24. август и побједа над Радником од 1:0 а након тога су услиједили три ремија и један пораз.

У 14. колу, на Градском стадиону сутра гостује бањалучки Борац (13.30h). Екипа о којој не треба пуно трошити ријечи и која у сваку сезону улази са највећим могућим амбицијама.

Ова два ривала су се већ срела у овој сезони када је у шеснаестини финала Купа БиХ Борац угостио Дрину и након 0:0 и бољег извођења једанаестераца елиминисао нашег премијерлигаша.

Зворничани су силно мотивисани да сутра коначно забиљеже нова три бода која су им узгред пријеко потребна у борби за опстанак.

"Борац је велики клуб и ми не можемо тек тако да му пријетимо али код мојих момака је присутна велика жеља за побједом. Као и до сада, када смо играли против већих клубова, и против Борца фудбалери ће имати велики мотив", рекао је тренер Дрине Драган Мићић уочи сутрашње утакмице.

Он је додао да је екипа одлучна да упише сутра побједу.

"Поштујемо сутрашњег противника али надам се да то неће утицати да се играчи уплаше ривала јер то онда неће бити добро. Имам повјерење и чврсто вјерујем да ће играчи на терену дати све од себе како би послије три неријешене резултата на свом терену остварили и побједу", додао је Мићић.

Утакмица почиње у 13.30 часова а цијена карте ће као и до сада бити 5 КМ, док ће улаз бити слободан за дјецу и даме.

Главни судија сутрашњег дуела биће Дарко Обрадовић из Стоца док ће му помоћници бити Моамер Чаушевић и Џенан Милић из Сарајева а четврти судија Муамер Бурековић из Зенице.

Делегат сусрета је Самир Ћупина из Сарајева а контролор суђења је Драган Анђелић из Орашја.

Нема коментара:

Постави коментар