субота, 24. јануар 2015.

Најбољи спортиста Зворника Александар Кикић, најбољи клуб ФК "Дрина"

Најбољи спортиста општине Зворник за 2014. годину је Александар Кикић док је за најбољи клуб проглашен Фудбалски клуб "Дрина", чији је члан и Кикић.

Признања је уручио начелник општине Зоран Стевановић на данас одржаном Избору за спортисту године а која је одржана у препуном Дому омладине у оквиру "Светосавске недјеље".


Кикић је један од основних носилаца игре Дрине а до сада је одиграо преко 150 утакмица. Посебно је заслужан за поновни пласман овог клуба у Премијер лигу БиХ.

"Заиста ми је велика част и задовољство што сам изабран за спортисту године, нарочито јер у Зворнику има велики број квалитетних и добрих спортиста и у томе моја награда има још већу тежину. Било је тешко доћи до овог успјеха, али ја сам искусан играч, иза мене је мукотрпан рад и доста утакмица, било је и лијепих, али и тешких тренутака и ово је признање за мој цјелокупан рад и допринос фудбалском клубу Дрина. Вјерујем да ће Дрина остати члан Премијер лиге БиХ ове сезоне и да ће сљедеће сезоне постати стабилан члан, јер Зворник заслужује да има стабилног премијерлигаша у фудбалу", изјавио је Кикић након што је примио признање.

Начелник Стевановић каже да је жири имао веома тежак посао јер је година за нама била веома успјешна за зворнички спорт.

"Прегршт медаља са такмичења из појединачних спортова, а Фудбалски клуб „Дрина“ поново је у Премијер лиги. Локална заједница ће наставити да стимулише развој и рад свих спортских клубова, настојаћемо да сви који воле спорт и желе да се усавршавају имају шансу да то ураде и у времену које је пред нама", поручио је Стевановић.

Нема коментара:

Постави коментар