четвртак, 12. фебруар 2015.

Дрина и трећу утакмицу завршила без голова

Дрина је и трећу припремну утакмицу одиграла без голова. Ривал је била екипа Подриња из Јање а чврста утакмици је више личила на првенствену него пријатељску.

Дрина је боље отврила утакмицу и имала неколико изгледних прилика преко Илића и Мракића, које није искористила. У 30. минути Филиповић није био прецизан са бијеле тачке, пошто је претходно један од одбрамбених играча Подриња играо руком у свом казненом простору.

Убрзо је узврато Сајтановић, али је његов ударац зауставила статива. У другом дијелу игре тренери Драган Мићић и Миле Милановић, су промјенили саставе, а Лазић је у 71. минути такође погодио стативу.

Наредну утакмицу Дрина ће играти у петак против Рудара из Угљевика.

ФК ДРИНА Зворник - ФК ПОДРИЊЕ Јања 0:0

Игралиште: „Спортски центар Саво Милошевић“ у Етно село Станишић; Судија: Дражен Мирић (Бјељина/)

ДРИНА: Максимовић, Милошевић, Благојевић, Ћулибрк, Милинковић, Лазаревић, Бошковић, Васић, Илић, Филиповић, Мркаић. Још су играли: Чокорило, Јокић, Мемовић, Кикић, Ђерић, Недељковић, Марковић, Лазић, Ивановић, Томић, Николић.

ПОДРИЊЕ: Ђорђић, Д.Арнаутовић, Вукашиновић, Милошевић, М.Аранутовић, Ђокић, Мићић, Јусуфовић, Павић, Хасановић, Сајтанповић. Још су играли: Аданалић, Мирић, Мустафић, Васић, Каријашевић, Самић, Шехић, Хазић, Суљић и Реџић.

Нема коментара:

Постави коментар