недеља, 15. фебруар 2015.

И шести припремни меч Дрине без пораза (фото)

И у шестој провјери пред наставак шампионата Босне и Херцеговине, фудбалери Дрине остали су непоражени.

Зворничани су данас на вјештачкој подлози помоћног терена стадиона Тушањ у Тузли били бољи од фудбалера Будућности из Бановића, чланова Прве лиге ФБиХ, резултатом 2:0.

Екипе су наступиле у комбинованим саставима а око 50 гледалаца по сунчаном времену могло је да види равноправну борбу два тима.

У 10. минуту Филиповић је проиграо Недељковића  који лопту шаље преко гола. Три минуте касније Јарановић проналази Салиховића који главом шаље лопту поред гола.

У 23. минуту Дрина долази до гола. Након једног напада Бошковић се са ивице шеснаестерца опредјелио за шут, лопта на путу према голу погађа у ногу једног играча те вара голмана Мујкића лобујући га.

Десет минута након тога Хусић је шутирао на гол Дрине али Чокорило брани.

Након кратке паузе између два полувремена утакмица је настављена а нова прилика виђена је тек у 53. минуту када је Благојевић убацио лопту у шеснаестерац Будућности гдје проналази Бошковића, који шаље лопту поред гола.

Само двије минуте након те прилике сјајна шанса и за Бановићане. Делић сам излази пред Максимовића али искусни чувар мреже Дрине излази као побједник.

У 67. минуту и други погодак за Дрину. Мркаић је у шеснаестерцу проиграо Илића коме није било тешко спровести лопту у мрежу Будућности.

До краја утакмице виђена је само једна опасна ситуација. У 80. минуту Ђерић је убацио лопту у шеснаестерац за Илића а овај неспретно реагује те лопту шаље поред гола.

До почетка првенства Дрина ће пет дана боравити у етно-селу "Станишићи" код Бијељине а у суботу је заказана генерална проба са Напретком из Доњег Шепка.

ФК ДРИНА Зворник - ФК БУДУЋНОСТ Бановићи 2:0 (1:0)

Стријелци: 1:0 - Бошковић у 23. минуту; 2:0 - Илић у 67. минуту; Игралиште: Помоћни терен стадиона Тушањ у Тузли; Главни судија: Адис Мујкић (Лукавац).

ДРИНА: Чокорило, Милошевић, Миленковић, Ћулибрк, Благојевић, Лазаревић, Кикић, Бошковић, Недељковић, Филиповић, Мркаић. Још су играли: Ђерић, Илић, Максимовић, Ивановић, Мемовић, Јокић, Ђого, Марковић, Лазић.

БУДУЋНОСТ: Мујкић, Махмутовић, Џинић, Ђезић, Ковачевић, Трумић, Аљукић, Јарановић, Хусић, Мустафић, Салиховић. Још су играли: Хусић, Чергић, Чамрковић, Чолић, Делић, Икановић, Золетић.


Нема коментара:

Постави коментар