четвртак, 26. фебруар 2015.

Мићић: Вележ квалитетан, али нећемо дозволити изненађење (фото/видео)

До наставка фудбалског шампионата БиХ познатијег као Премијер лига остало је нешто мање од два дана. Фудбалери Дрине ових дана вриједно тренирају како би што спремнији дочекали суботу и утакмицу са Вележом.

Тренер Драган Мићић истиче да је Вележ квалитетна екипа којој се не може пријетити али да неће дозволити изненађење у Зворнику.

"Сви знамо да је екипа Вележа једна веома квалитетна екипа која у својим редовима има играче попут Хебибовића, Јанковића и Благојевића, значи екипа којој се сигурно не може пријетити и екипа која у Зворник долази да покуша направити добар резултат. Ми смо добро радили у овом припремном периоду, добро смо се спремили а прво коло је пуно изненађења и трудићемо се да то изненађење не буде у Зворнику и да покушамо добити ту утакмицу", истиче Мићић.
Оно што сигурно очекује обје екипе у суботу је изузетно лош терен, натопљен водом, а веома могуће су и нове падавине на дан одигравања утакмице.

"Очекује нас веома тежак терен а ја се надам да ћемо имати можда предност у скок игри тј. у прекиду, ту би можда могли да изненадимо Вележ гдје сматрам да смо за нијансу бољи од њих. Што се тиче гостију, сви знамо да Вележ игра једну допадљиву пас игру коју неће моћи можда на оваквом терену да развије", каже Мићић.

Он је додао да је у зимском прелазном року дошло седам нових фудбалера који су се уиграли током припремних утакмица али истиче да ће се у првенству још боље уиграти и да ће то бити једна добра цјелина.

Због проблема са картонима, суботњу утакмицу ће пропустити Бобан Ђерић, десни бек, док су остали играчи спремни.

Мићић се осврнуо и на конкуренте у борби за опстанак Радник и Младост, који ће своје домаће утакмице у наредних мјесец дана играти у Угљевику, односно у Великој Обарској, због радова на терену Градског стадиона у Бијељини.

"Мислим да можда терен неће бити нека предност ни за једну ни за другу екипу. Кажем, прво коло је увијек пуно изненађења и видјећемо, ја очекујем сигурно неколико у наставку првенства", додао је Мићић.

Одласком Рустемовића и Радовића епитет играча од кога навијачи Дрине највише очекује на прољеће понио је Милош Филиповић. Јесенас је постигао четири гола и два на зимским припремама.

У суботу очекује пун стадион и побједу, са којом ће, како каже, све лакше бити у наставку првенства.

"Биће нам тешко, очекује нас тежак терен али опет ово је по мени најважнија утакмица ове сезоне и ако кренемо са побједом све ће бити лакше у наставку првенства", јасан је Филиповић.

Он не очекује да лош терен буде проблем за стријелце у екипе.

"Током припремног периода радили смо на тешким теренима и у тешким условима и били смо веома ефикасни тако да не вјерујем да ћемо имати тих проблема у суботу и на даље". додао је Филиповић, који је позвао навијаче да дођу у што већем броју како би дали подршку једном новом тиму у борби за непроцјењиви опстанак.

У Зворнику је ових дана примјетно велико интересовање за утакмицу а тим поводом у зворничким школама организована је акција подјеле карата од стране фудбалера Дрине.

Сусрет двије екипе, одигран јесенас, завршен је резултатом 1:0 у корист Мостараца. Једини гол тада постигао је Хајдаровић у 46. минуту.

Утакмица се игра у суботу од 14.30 часова а главни судија биће Адмир Шеховић из Сарајева. Помоћници су му Жељко Марић из Добоја и Џенан Милић из Сарајева док је четврти судија Ирфан Пељто, такође из Сарајева. Делегат сусрета је Изет Банда из Брчког а контролор суђења Блаж Живковић из Орашја.

Цијена карте је 5 КМ а као и до сада улаз је слободан за жене и дјецу.



Нема коментара:

Постави коментар