субота, 21. фебруар 2015.

Мићић: Задовољан сам припремама, екипа је показала чврстину

Ако се по јутру дан познаје онда фудбалери Дрине, као и њени навијачи, могу очекивати од 16. кола па надаље једно ново и боље издање екипе у односу на јесенас.

Пет побједа и три ремија, тринаест постигнутих голова и само један примљен биланс су зимских припрема Зворничана и то је податак преко којег се не може лако прећи.

У последњој припремној утакмици Дрина је на изузетно лошем терену у Јелаву поред Лознице савладала Напредак из Доњег Шепка 2:0.

Тренер Драган Мићић планирао је да током 90 минута игра најбоља постава али је касније одустао због већ наведеног лошег терена и могућности повреде неког играча.

"Што се тиче утакмице са Напретком, играли смо на јако лошем терену, без неких адекватних услова. Момци су добро трчали, имали жељу, били су и агресивни, заслужено смо побједили али не могу бити задовољан из простог разлога што нисам могао да видим оно што сам замислио на оваквом терену. Али понављам, задовољан сам залагањем играча", каже тренер Мићић.

Он је истакао да је задовољан учинком на припремама јер је екипа, како каже, показала чврстину.

"У контролним утакмицама смо показали да смо, по мени, једна чврста екипа. Примили смо само један гол а и нападачи су прорадили што се види кроз тринаест постигнутих голова. У суштини могу да будем задовољан и са новајлијама који сигурно могу још далеко боље и надам се да ће адекватно замијенити играче који су отишли", истакао је Мићић.

Он је додао да има једну-двије дилеме око почетног састава против Вележа али да у суштини зна стартних једанаест.

Статистика припрема

- Одиграно осам утакмица;
- Остварено пет побједа, три ремија и ниједан пораз;
- Постигнуто тринаест голова а примљен само један;
- Највише голова Дрина је дала Рудару - 4;
- Најмање голова Дрина је дала Лозници, Будућности и Напретку - 2;
- Једини гол Дрина је примила против Рудара;
- Дрина је у просјеку по утакмици давала 1.62 гола;
- Највише голова дао је Недељковић - 4;
- Стријелци: Недељковић (4. гола), Илић (3), Филиповић (2), Мркаић, Бошковић, Миленковић,   Мемовић (1).

Нема коментара:

Постави коментар