субота, 21. фебруар 2015.

Успјешна "генералка" Зворничана

Дрина је успјешно ријешила и осми тест ове зиме, и то онај за екипе најбитнији.

У генералној проби пред наставак Премијер лиге БиХ Зворничани су у лозничком Јелаву били бољи од прволигаша РС Напретка из Доњег Шепка - 2:0.

Утакмица је одиграна на травнатом терену али који је био у изузетно лошем стању што је умногоме спријечило играче оба тима да покажу шта знају.

У првом полувремену на терен су изашли најбољи састави двије екипе, који ће вјероватно наступити у првим утакмицама у првенству.

Први гол за Дрину постигао је Ненад Недељковић у 21. минуту. Он се најбоље сналази у гужви пред голом Крсмановића и једну набачену лопту са лијеве стране атрактивним ударцем шаље у мрежу. Ово је његов четврти погодак на припремама.

Што се тиче прилика, Кикић је у 29. минуту одлично шутирао али лопта прелази мало изнад пречке. Нинић је у 33. минуту био близу гола када је шутирао из гужве са око пет метара а лопта погађа пречку.

Филиповић је у 40. минуту погодио пречку а у 80. минуту Бошковић је шутирао а лопта прошла за мало поред гола Радића. Милош Филиповић је и у 86. минуту имао солидну прилику.

У истом минуту Дрина долази до свог другог гола. Немања Миленковић је при крају утакмице из велике гужве послао лопту у мрежу Слободана Радића за коначних 2:0.

Дрина своју прву утакмицу у наставку првенства игра у суботу 28. фебруара у Зворнику против Вележа.

ФК ДРИНА Зворник – ФК НАПРЕДАК Доњи Шепак 2:0 (1:0)

Стријелци: 1:0 – Недељковић у 21. минути; 2:0 – Миленковић у 86. минути; Игралиште: Терен у Јелаву; Судија: Марко Таборин (Зворник); Жути картони: Лазаревић (Дрина), В. Филиповић (Напредак).

ДРИНА: Максимовић, Милошевић, Благојевиоћ, Мемовић, Ћулибрк, Кикић, Лазаревић, Филиповић, Мркаић, Недељковић, Илић. Још су играли: Чокорило, Ђерић, Ивановић, Јокић, Васић, Миленковић, Ђурић, Бошковић. Тренер: Драган Мићић.

НАПРЕДАК: Крсмановић, Шиповац, Ерић, В. Филиповић, Н. Стефановић, А. Стефановић, Балабан, Стојановић, Јовановић, Нинић, Јевтић. Још су Играли: Радић, Милошевић, М. Филиповић, Матић, Ђого, Лукић. Тренер: Зоран Васиљевић.

Нема коментара:

Постави коментар