уторак, 10. март 2015.

Дрина боља од Радничког у пријатељском сусрету (фото)

Ванредну паузу у првенству, због лоших временских услова, фудбалери Дрине искористили су за уигравање тима.


Данас су у Каракају одиграли пријатељски сусрет са екипом Радничког, чланом Друге лиге РС - група Исток, гдје су славили са 3:1.

Утакмица је практично рјешена за пет минута када су Зворничани три пута погодили мрежу домаћина.

У 23. минуту прво је Ђурић перфектно извео слободан ударац са неких двадесетак метара матирајући голмана Радничког. Два минута касније Недељковић је у шеснаестерцу домаћина упутио лопту за Мркаића а у покушају да изблокира додавање лопту у свој гол шаље Лазић.

У 28. минуту Илић је проиграо Мркаића који шутира у голмана Радничког а лопта се одбија до Бошковића који такође шутира али голман домаћина поново брани, ипак лопта поновo долази до Бошковића који је овај пут сигурнији и погађа за 3:0.

У другом полувремену Дрина је наступила у нешто измјењеном саставу, Раднички то користи и у 72. минуту преко Џафића стиже до почасног гола.

За тим Дрине нису наступили Филиповић, Ћулибрк и Васић, због лакших повреда, као ни Лазаревић, који због картона нема право наступа у Мостару.

"Искористили смо ову ненадану паузу да одиграмо контролну утакмицу како играчи неби трпили због тога. Нама је одговарало да одиграмо утакмицу са Зрињским јер смо темпирали форму за почетак првенства и кренули смо са побједом али и остали клубови су паузирали као и ми, неки су чак и у већим проблемима због обилних сњежних падавина тако да нису имали гдје ни тренирати а о пријатељским утакмицама да и не говорим. Ми смо искористили ту паузу на најбољи начин, припремили смо се, освјежили екипу, одиграли данас пријатељски сусрет и сад идемо у Мостар гдје се надам да ћемо остати у доброј форми. Имамо проблем са Лазаревићем, због три жута картона, као и са Филиповићем, Ћулибрком и Васићем због лакших повреда али се надам да ће до недјеље бити спремни", каже тренер Дрине Драган Мићић.

Утакмица са Зрињским игра се у недјељу од 15 часова у Мостару.

Нема коментара:

Постави коментар