четвртак, 12. март 2015.

Кикић: Нећемо се унапријед предати

Дрина је побједом у прошлом колу над Вележом, учинила да се наредни мечеви очекују мирније и са више оптимизма, па тако и суботњи у коме ће Зворничани гостовати код актуелног шампиона Зрињског.

"Побједа над Вележом била је од вишеструке користи. Показала нам је да овај тим може да се надиграва и са екипама које су боље пласиране од нас. Друго, нисмо поклекли након вођства гостију и ангажованом игром смо стигли до три бода.
Све ово остаје да се потврди против Зрињског, који нам је дужник, јер је однио бодове јесенас са нашег стадиона. Није вријеме да пријетимо Мостарцима да ћемо узвратити побједом, али не идемо ни да се унапријед предамо. Вријеме и терен ће бити сигурно бољи у односу на претходне дане а то је прилика да се са играчима Зринског надигравамо и покушамо освојити бод који би био раван подвигу", истакао је капитен Дрине Александар Кикић.

Ипак, по његовим ријечима много важнији ће бити дуели са два семберска клуба.

"Послије Мостараца дочекујемо Младост из Велике Обарске, а потом гостујемо бијељинском Раднику у Угљевику. Утакмица са Обаршчанима је за нас практично меч лопта јер би евентуалном побједом били веома близу опстанка", додао је Кикић.

Паузу у првенству, фудбалери Дрине искористили су да одиграју пријатељску утакмицу са друголигашем Радничким из Каракаја у којој је тренер Драган Мићић дао је прилику играчима који имају мању минутажу и на крају су славили са 3:1.

(Глас Српске)

Нема коментара:

Постави коментар