субота, 14. март 2015.

Мићић: Не идемо у Мостар са бијелом заставом! (видео)

Након двије седмице паузе и одлагања утакмица Премијер лиге БиХ прошлог викенда, због снијежног невремена, утакмицама 17. кола данас се наставља шампионат.

Побједа против Вележа на отварању прољећног дијела првенства умногоме је помогла да се фудбалери Дрине ослободе притиска и сада могу растерећено путовати у Мостар гдје их чека актуелни шампион Зрињски.

Зворничани су данас отпутовали према Херцеговини а прије пута тренер Драган Мићић нам је рекао да Дрина иде у Мостар да се надиграва и да дође до што бољег резултата.

"Зрињски је једна од најбољих екипа у лиги и свјестан сам да су домаћини апсолутни фаворити и да нам неће бити нимало лако. Пробаћемо да изненадимо Мостарце, не идемо доле са бијелом заставом, у доброј смо форми и ријешени да се покажемо у што бољем свијетлу", каже Мићић.

Да би се постигао жељени резултат, каже Мићић, у сусрет се мора ући максимално ангажовано.

Због три жута картона против Зрињског неће играти везиста Иван Лазаревић а на лакше повреде се жале Милош Филиповић и Радован Васић. Након „одрађених“ картона у тим се враћа десни бек Бобан Ђерић.

"Имамо извјесних кадровских проблема, али вјерујем да ће играчи који истрче на терен дати максимум и да ће то бити довољно да се вратимо непоражени у Зворник", закључује Мићић.

Утакмица под Бијелим бријегом се игра сутра од 15 часова а меч ће судити Адис Мулахасановић из Сарајева. Помоћници су му Љубо Миличевић из Посушја и Мирко Гојић из Добоја док је четврти арбитар Горан Параџик из Љубушког.

Делегат сусрета је Дамир Шарић из Тузле а контролор суђења Драган Марић из Српца.

Претходни дуел ова два тима, одигран у августу прошле године у Зворнику, завршен је побједом Зрињског резултатом 2:1.
 

Нема коментара:

Постави коментар