петак, 20. март 2015.

Мићић: Доказаћемо да нам је мјесто у Премијер лиги

Овог прољећа фудбалери Дрине играју као препорођени. У прва два кола другог дијела првенства остварили су побједу и реми и налазе се надомак преласка у горњи дио табеле.

Прилику да то остваре имају већ у суботу против последњепласиране екипе на табели, Младости из Велике Обарске.

Из редова Зворничана упозоравају да последње мјесто екипе Младости не смије заварати и да се утакмици мора приступити озбиљно. Напомињу да је ово гостима вјероватно последња шанса да побјегну са дна табеле.

"Ми нећемо потценити Младост и неће нас заварати њихово последње место на табели. То је јако квалитетна екипа која у својим редовима има доста добрих појединаца. Између осталог поседују незгодног Комарчевића, Јевтића и Перића, то су њихови најквалитетнији играчи. Приступићемо озбиљно утакмици јер је и нама ово јако битна утакмица, директан противник у борби за опстанак. Добили смо самопоуздање, играмо добро и трудићемо се да наставимо тако и сада, у суботу", каже тренер Дрине Драган Мићић.

Мићић је прокоментарисао и евентуални умор екипе Младости због одигравања куп утакмице са Широким Бријегом у гостима.

"Они су играли куп утакмицу са релативно другим тимом јер су свесни да им је важнија утакмица са нама, то им је можда и задња утакмица где би они могли да ухвате прикључак. Они ће доћи у Зворник да покушају направити добар резултат а на нама је да дамо све од себе и да докажемо да нам је место у Премијер лиги", истакао је Мићић.

Најбољи стријелац Дрине ове сезоне, Милош Филиповић истиче да је ово најважнија утакмица за Дрину у прољећној полусезони те додаје да очекује велику борбу на терену.

"Екипа Младости се добро појачала током зимских припрема, као и ми, те су довели доста добрих играча. Нама ништа друго непреостаје него да се боримо и да добијемо ту утакмицу како би осигурали опстанак. Атмосфера међу играчима је одлична, сви смо срећни и задовољни претходним резултатима против Вележа и Зрињског и очекујем да ћемо и у суботу славити и тако направити огроман помак ка врху табеле", јасан је Филиповић.

Суботњу утакмицу Дрина дочекује у комплетном саставу. Нико од играча нема проблема са повредама а након паузирања због картона у тим се враћа и Иван Лазаревић.

Током читаве седмице продаја карата за утакмицу се, поред Градског стадиона, врши и у неколико угоститељских објеката. Подсјећамо да је цијена карте за западану трибину 5 КМ а за источну 3 КМ. Као и до сада, улаз за жене и дјецу на обје трибине је слободан.

Сусрет почиње у 15.30 часова а судиће га Илија Живковић из Орашја док ће му помагати Мирко Гојић из Добоја и Фикрет Бачић из Лукавца. Четврти судија је Елведин Топузовић из Тузле.

Делегат сусрета је Мерсим Мешић из Градачца док је контролор суђења Лазо Алексић из Брчког.

Нема коментара:

Постави коментар